Recreatiespeelgoed biedt jou een oplossing voor het huren van een skelter

Sorteer op:

Maak je evenement, een feest of een open dag compleet met een professionele skelterbaan van BERG. Nieuwe skelterbaan inclusief nieuwe skelters. Huur nu een skelterbaan vanaf 150 euro.
Prijs op aanvraag
De Buddy Pro is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Recreatiespeelgoed biedt oplossingen voor huur.
Informeer gerust naar de mogelijkheden en de tarieven voor huur.
€30,00
Deze versie van de Berg GranTour is een twee-persoons familieskelter bestemd voor verhuur op bijv. boulevards of op een camping.
Zeer interessant als verdienmodel voor de recreatie.
€150,00
Deze versie van de GranTour is een twee persoons familieskelter, bestemd voor verhuur op bijv. campings met een licht ongelijkmatig grondoppervlak.
De skelters van Berg zijn interessant om in te zetten voor de verhuur.
€150,00
Berg Skelter GranTour is de familie skelter van het jaar met ruimte voor vier personen. Samen fietsen door het bos of offroad is geen enkel probleem met deze onderhoudsvrije skelter.
*informeer gerust naar de mogelijkheden voor huur.
€150,00
Een aanvulling voor elk recreatiepark, de BERG GranTour Offroad 4 Seats F! Met het aantrekkelijke design zorgt deze familiefiets voor onvergetelijke momenten voor uw bezoekers.
Zeer interessant als verdienmodel voor de recreatie.
€150,00
Wat de E-Gran Tour bijzonder maakt is dat het voorzien is van een accu, deze accu zorgt voor trapondersteuning. De aantrekkingskracht is erg hoog waardoor de BERG E-Gran Tour veel verhuurt zal worden.
€150,00
Zet een BERG Skelter ergens neer en binnen een paar minuten zit er iemand op om er mee weg te rijden. Na sluitingstijd zit u hier natuurlijk niet meer op te wachten en moeten alle BERG Skelters veilig opgeborgen worden met het slot.
Eigenschappen BERG Sk
€54,00
Deze mooie vierzitter is een mooie aanvulling voor de verhuur. De GranTour gaat tevens jarenlang mee, en zal hierdoor een winstgevende aanvulling bij uw bedrijf zijn!
€150,00
Een mooie aanvulling voor bij je camping, bungalowpark, boerderij of restauran. Het leuke van deze GranTour Off-Road is dat deze goed verhuurd kan worden.
€150,00
Tijdelijk een springkussen huren?
Dat is mogelijk.
Recreatiespeelgoed biedt oplossingen aan voor huur of lease.
Kies je voor een springkussen of een spektakelkussen. Scherpe prijs!
€60,00
Tijdelijk een springkussen huren?
Dat is mogelijk.
Recreatiespeelgoed biedt oplossingen aan voor huur of lease.
Kies je voor een springkussen of een spektakelkussen.
€50,00

Buitenspeelgoed voor recreatie met een verdienmodel, mogen wij uw partner worden?

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat een actueel aanbod aan (verhuur) skelters en trampolines u extra inkomsten kan opleveren? 

Maak uw camping, kampeerboerderij of vakantiepark nóg aantrekkelijker voor uw gasten! Met de skelters en familiefietsen van onder andere BERG voegt u een attractie toe die rode wangen, stralende ogen en een brede glimlach tevoorschijn tovert bij zowel kinderen als volwassenen. Iedereen die een proefritje maakt op een skelter is ‘verkocht’, en zal de skelter graag gedurende zijn vakantie ter beschikking hebben.

U kiest!
De verhuurperiode bepaalt u zelf. Dit kan variëren van een uur tot een dag of zelfs een hele week. Uw camping, kampeerboerderij of vakantiepark biedt een ideale omgeving, waar kinderen veilig op de skelter kunnen rondrijden. Plezier gegarandeerd!

De investering bepaalt u zelf. Recreatiespeelgoed is premium dealer van BERG. Dit betekent dat wij nauw samenwerken met BERG waarbij kennis, kwaliteit en flexibiliteit gedeeld wordt.

U kunt al starten met één familiefiets of skelter. U zult echter merken dat dit al snel te weinig is. De aantrekkingskracht van het rijden op een skelter is zó groot, dat jong en oud in de rij zal staan om een ritje te maken.

Wij begrijpen dat u als eigenaar/beheerder van een camping, kampeerboerderij of vakantiepark continue de nodige investeringen moet doen. Investeringen in geld of tijd.

Recreatiespeelgoed biedt u de mogelijkheid om de skelters bij ons te kopen of te huren. Samen met u gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing voor de beste prijs. Dit noemen wij samenwerken. Wij helpen u graag met het exploiteren van een rendabel skelterpark.

Weinig onderhoud, veel plezier!
De BERG skelters zijn van superieure kwaliteit. De sterke luchtbanden zorgen voor comfortabel rijden, het robuuste frame garandeert stabiliteit. Maakt u zich over het onderhoud geen zorgen. BERG skelters vragen weinig onderhoud en gaan jarenlang mee.

Recreatiespeelgoed kan desgewenst de juiste onderhoudsservice voor u verrichten.

Bied uw gasten een ruime keuze: Wordt het de familiefiets, een stoere skelter of een trike? Breid het assortiment verhuurartikelen uit met een aantal bolderwagens, en uw gasten zullen u dankbaar zijn. Met het grootste gemak worden zo de bagage, de picknick, de strandattributen of de boodschappen naar de caravan of tent vervoerd.

Verhuurpunt

Als camping, kampeerboerderij of vakantiepark wilt u er alles aan doen om het voor uw gasten zo plezierig mogelijk te maken. Avontuur, gezelligheid, ontspannen en zeker genieten.

Starten zoals u dat wilt!
Uw verhuurpunt maakt u zo klein of groot als uw ruimte en investeringsmogelijkheden toelaten. Om te starten is weinig nodig. Een locatie waar u de skelters kunt stallen is voldoende. De voertuigen en trampolines verhuurt u per tijdseenheid van bijvoorbeeld 15 minuten. De producten van BERG vragen om weinig onderhoud en kunt u probleemloos gedurende het gehele seizoen verhuren.

Succes is gegarandeerd!

Bij het zien van het plezier dat anderen op de familiefietsen, skelters en trampolines beleven, krijgt jong en oud zin om zelf ook een ritje te maken of een sprong te wagen! Dankzij de korte verhuurperiode zijn de skelters en trampolines snel weer beschikbaar en kan uw volgende klant ervan genieten. U ontvangt van elke klant direct de betaling, wat zorgt voor een snelle cashflow en mogelijk tot  een korte terugverdientijd van uw investering.

Investeringsoverzicht

Om een eigen verhuurpunt te starten met o.a. BERG producten is maar een kleine investering nodig! Bovendien is het een investering in producten die jarenlang mee gaan en weinig onderhoud vergen.

Producten
Er zijn verschillende startmogelijkheden met de producten van BERG. Voor elke locatie en/of doel zijn andere skelters geschikt. In het onderstaande schema zijn een aantal producten uitgelicht, het jaarlijkse bruto inkomen per product kan namelijk verschillen. Dit hangt ook samen met de aanschafwaarde van het product. U kunt kiezen voor het kopen of huren van de producten.

Voorbeeld prijzen voor het huren van skelters bij Recreatiespeelgoed

Berg Skelter Traxx New Holland BFR;                                                          * 45 euro per maand

Berg Familieskelter Grantour                                                                     *150 euro per maand

Berg Buddy Pro                                                                                      * 30 euro per maand

*prijzen zijn exclusief btw, onderhoudsservice, verzekering en op basis van 6 maanden huur.

                                  
Voorbeeld verhuur BERG producten

BERG product

Verhuurprijs

Verwachte omzet

Gemiddelde kosten

Gemiddeld inkomen*

 

60 min.

30 min.

31 uren x20 weken

jaar

Jaar

1 BERG Gran Tour

€10

€ 6

€ 6.000

€ 50

€ 5.950

 

20 min.

10 min.

31 uren x20 weken

jaar

Jaar

1 BERG Elite+

€ 3

€ 2

€ 1.800

€ 15

€ 1.785

* Aanschafprijs is niet in deze prijs verrekend.

Tenslotte

Samen spelen mogelijk maken! Voor kinderen is spelen niet alleen leuk en ontspannen, maar zorgt ook nog eens voor een goede ontwikkeling. Om dit te faciliteren, hebben wij Recreatiespeelgoed opgericht. Scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen, kinderdagverblijven en gemeenten kunnen bij ons terecht voor het juiste speelgoed en speeltoestellen. Ook voor de complete inrichting van speelterreinen en schoolpleinen kunt u bij ons terecht. Van idee tot oplevering; u kunt het gerust aan ons overlaten. Uiteraard is al ons speelgoed gecertificeerd en voldoet het aan de veiligheidseisen.

Naast de producten van BERG zijn wij ook dealer van de producten van o.a. EXIT Toys, Lars Laj Openbare Speeltoestellen, Heemskerk Sport , Hy-land Speeltoestellen, Garlando voetbaltafels, Winther rijdend materiaal.

Ruime showroom

Wij werken nauw samen met Outdoorspeelgoed en hebben onlangs onze krachten gebundeld. In onze ruime showroom van bijna 1000 vierkante meter komen deze twee werelden samen. Hier kunt u al het speelgoed en de speeltoestellen op uw gemak bekijken. Uiteraard adviseren en helpen wij u om het juiste uit te kiezen! Onze showroom bevindt zich in Kampen en is makkelijk bereikbaar. 

Bent u overtuigd en wilt u de BERG producten gaan inzetten in uw onderneming? Gaat u voor koop of huur? Of wilt u nog wat meer informatie over de mogelijkheden die deze producten u zullen bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem een kijkje in onze webwinkel of bel/mail voor een afspraak!  

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x