Berg Professioneel

Sorteer op:

BERG Skelter Buddy Pro maakt van jouw woonwijk één grote speeltuin met de unieke skelter die met de kinderen meegroeit. De duurzame skelter is gemaakt van de sterkste materialen zodat deze zelfs geschrikt is voor op het schoolplein.
€389,00
Wát een belevenis, rondrijden op deze coole BERG Extra BFR skelter! Oersterk, is hij. En dankzij het BFR systeem is deze skelter extra veilig, omdat je eenvoudig en remt via de terugtraprem.
€449,00
Rondrijden met je BERG skelter is een hele belevenis! Oersterk is deze BERG Basic skelter! Stap op en rij weg om lekker de omgeving te verkennen.
€411,00
De BERG Extra BFR is in vergelijking met de BERG Classic uitgevoerd met luxe spatborden, waar je zelfs bijrijders op mee kan nemen.
Stap op en rij weg om lekker de omgeving te verkennen. Je rijdt altijd stabiel, zelfs op ongelijk terrein!
€419,00
Door het compacte formaat van de Berg Compact ben je extra wendbaar en kan je goed door de bochten scheuren.
De Berg Compact is eenvoudig weg te zetten door het compacte formaat.
€435,00
Deze skelter is gebouwd op meer dan 25 jaar ervaring. Dat voel, hoor en zie je wanneer je op deze fantastische skelter rijdt.
Deze stoere BERG Basic Red BFR heeft een stevig frame en is hierdoor zelfs geschikt voor professioneel gebruik.
€419,00
Deze skelter is gebouwd op meer dan 25 jaar ervaring. Dat voel, hoor en zie je wanneer je op deze fantastische skelter rijdt. De skelter is voorzien van gave spatborden.
Deze stoere BERG Basic Red BFR heeft een stevig frame en is hierdoor zelfs geschikt
€448,00
Wát een belevenis, rondrijden op deze coole BERG Extra BFR skelter! Oersterk, is hij. En dankzij het BFR systeem is deze skelter extra veilig, omdat je eenvoudig en remt via de terugtraprem.
Deze stoere BERG Basic Red BFR heeft een stevig frame en is hie
€499,00
De stoere zwarte skelter, met zijn grove banden ben jij het nieuwe snelheidsmonster en niet te achterhalen in het donker.
€569,00
De BERG X-Cross kan tegen een stootje.
De X-Cross heeft mooie 5-spaak velgen, de wielen zijn gelagerd waardoor hij heel licht trapt en niet moe word
€529,00
De Safari skelter is een indrukwekkende stoere skelter kan je elk terrein berijden, en dankzij de camouflagekleuren val je niet op! Extra stoer wordt hij met de optie rolbeugel!
€629,00
Deze populaire blauwe tractor is heel echt en sterk in het werk, leuk als hij is uitgerust met diverse accessoires!
€599,00

BERG familiefietsen, skelters en trampolines zijn robuust en van topkwaliteit. Door de lage investeringskosten en het geringe onderhoud zijn de BERG producten zeer aantrekkelijk voor de recreatieve sector. Daarnaast zijn de producten uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid. 

Deze in het oog springende producten van BERG bieden een unieke belevenis wereldwijd. Hierdoor zijn ze van onschatbare waarde voor bedrijven in de recreatiemarkt. Voorbeelden van locaties zijn vakantieparken, campings, attractieparken, commerciële speeltuinen en publieke parken. 

Recreatiespeelgoed kan uw partner zijn bij de aanschaf van familiefietsen, skelters en trampolines. Wij kunnen u ondersteunen in de keuze van aanschaf, de promotie/marketing en de service en het onderhoud. 

Familiefietsen, skelters en trampolines met een verdienmodel.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x