Berg Professioneel

Sorteren op:

BERG biedt u als verhuur-/recreatiebedrijf een junior skelter die versterkt is op verschillende posities zodat het product geschikt is voor zware gebruikstoepassingen.
€389,00
De BERG Duo Coaster is de nieuwe tweepersoon skelter op basis van de XXL-Frame BFR, gescikt voor professioneel gebruik. Bij het monteren van de skelter heb je zelf de keuze om de skelter linksgestuurd of rechtsgestuurd te maken.
€2.699,00
De BERG Extra BFR is in vergelijking met de BERG Classic uitgevoerd met luxe spatborden, waar je zelfs bijrijders op mee kan nemen.
Stap op en rij weg om lekker de omgeving te verkennen. Je rijdt altijd stabiel, zelfs op ongelijk terrein!
€448,00
Deze stoere skelter heeft twee stoelen zodat twee personen rond kunnen scheuren op deze skelter. Ook kan de bijrijdersstoel weggehaald worden, zodat de bijrijder op het plateau kan staan en meeleunt in de bochten.
€719,00
Deze mooie vierzitter is een mooie aanvulling voor de verhuur. De GranTour gaat tevens jarenlang mee, en zal hierdoor een winstgevende aanvulling bij uw bedrijf zijn!
€2.245,00
Waar vind je zoveel ruimte als op een boerderij? Met deze BERG CLAAS skelter ga je mooie avonturen beleven.
€649,00
De Gran Tour is al jaren dé vierpersoons familieskelter om met het hele gezin op pad te gaan en dit succesnummer is nu nog eens flink onder handen genomen.
€2.199,00
Wát een belevenis, rondrijden op deze coole BERG Extra BFR skelter! Oersterk, is hij. En dankzij het BFR systeem is deze skelter extra veilig, omdat je eenvoudig en remt via de terugtraprem.
€480,00
Waar vind je zoveel ruimte als op een boerderij? Met deze BERG DEUTZ-FAHR skelter ga je mooie avonturen beleven.
€649,00
Waar vind je zoveel ruimte als op een boerderij? Met deze BERG Case IH skelter ga je mooie avonturen beleven.
€649,00
Rondrijden met je BERG skelter is een hele belevenis! Oersterk is deze BERG Basic skelter! Stap op en rij weg om lekker de omgeving te verkennen.
€439,00
Door het compacte formaat van de Berg Compact ben je extra wendbaar en kan je goed door de bochten scheuren.
De Berg Compact is eenvoudig weg te zetten door het compacte formaat.
€465,00

BERG familiefietsen, skelters en trampolines zijn robuust en van topkwaliteit.

Door de lage investeringskosten en het geringe onderhoud zijn de BERG producten zeer aantrekkelijk voor de recreatieve sector. Daarnaast zijn de producten uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid. 

Deze in het oog springende producten van BERG bieden een unieke belevenis wereldwijd. Hierdoor zijn ze van onschatbare waarde voor bedrijven in de recreatiemarkt. Voorbeelden van locaties zijn vakantieparken, campings, attractieparken, commerciële speeltuinen en publieke parken. 

Recreatiespeelgoed kan uw partner zijn bij de aanschaf van familiefietsen, skelters en trampolines. Wij kunnen u ondersteunen in de keuze van aanschaf, de promotie/marketing en de service en het onderhoud. 

Familiefietsen, skelters en trampolines met een verdienmodel.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x