Berg Farm

Sorteer op:

De BERG Traxx-modellen hebben indrukwekkende tractor banden van maar liefs 40 cm. voor en 46 cm. achter. Een uitlaat en de mogelijkheid om allerlei werktuigen te bevestigen. Dus kies je merk, en je bent klaar voor het echte werk!
€599,00
Met deze skelter kun jij je ouders geweldig helpen op de boerderij! Door de indrukwekkende grove banden en de schommelas heb je optimaal veel grip in de modder en blijf je op oneffen terreinen stevig op de grond!
€799,00
Deze populaire blauwe tractor is heel echt en sterk in het werk, leuk als hij is uitgerust met diverse accessoires!
€599,00
Deze blauwe spetter is klaar om met jou het boerderij avontuur aan te gaan! De BERG New Holland heeft indrukwekkende tractorbanden waarmee je optimaal veel grip hebt en een schommelas die je stevig op de grond houdt.
€799,00
Stroop je mouwen op pak je skelter en ga aan de slag het zware werk wacht op jouw, met deze skelter is dat een fluitje van een cent!
€599,00
Met deze BERG John Deere BFR-3 ga je geweldige avonturen beleven op de boerderij! Door de indrukwekkende grove banden en de schommelas heb je extra veel grip in de modder en blijf je op oneffen terreinen stevig op de grond.
€799,00
Je eigen skelter met Fendt design! Met deze skelter ben jij de beste hulp die een boer zich kan wensen.
€799,00
Iedereen wil weten wie jij bent, als jij rondrijdt op deze coole Fendt! De banden en de uitlaat zorgen voor de ultieme ‘tractor look'.
€599,00
Met de DEUTZ-FAHR ga je prachtige avonturen beleven! Door de indrukwekkende grove banden en de schommelas heb je extra veel grip in de modder en blijf je op oneffen terreinen stevig op de grond!
€599,00
De echte Deutz Fahr fans kunnen nu naar hartenlust met hun tractor spelenderwijs hun werk verichten, wat met 3 versnellingen net iets makkelijker is! Ook uit te breiden met leuke werktuigen of rolbeugen met zwaailamp.
€799,00
Voor de echte fans van de Claas tractor is er nu ook een Claas skelter. Dus kies je merk, je model en je werktuigen dan ben jij klaar voor het echte werk en om
lekker door de modder scheuren geen probleem met zulke banden.
€599,00
Voor de echte fans van de Claas tractor is er nu ook een luxe uitvoering van de Claas skelter.Op naar de boerderij voor al het zware werk!
€799,00

Skelters voor kinderen vanaf 5 jaar.
Ga je voor de John Deere of liever voor de Fendt?
Stroop je mouwen op en ga aan de slag met jouw eigen BERG skelter

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x