Over ons

Mogen wij jouw partner worden in binnen- en buitenspeelgoed?

Samen spelen mogelijk maken! Voor kinderen is spelen niet alleen leuk en ontspannen, maar zorgt ook nog eens voor een goede ontwikkeling. Om dit te faciliteren, hebben wij Recreatiespeelgoed opgericht. Scholen, instellingen, bedrijven, verenigingen, kinderdagverblijven en gemeenten kunnen bij ons terecht voor het juiste speelgoed en speeltoestellen. Ook voor de complete inrichting van speelterreinen en schoolpleinen kunt u bij ons terecht. Van idee tot oplevering; u kunt het gerust aan ons overlaten. Uiteraard is al ons speelgoed gecertificeerd en voldoet het aan de veiligheidseisen.

Naast het assortiment binnen- en buitenspeelgoed kun je bij Recreatiespeelgoed terecht voor een uitgebreid assortiment aan bakfietsen en Kiddy bussen, voor een veilig vervoer van de kinderen.

Kwaliteit voor de beste prijs.  

Wie zijn wij?
Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Etjen en Jeroen de Leeuwe, twee broers met een jarenlange ervaring binnen de speelgoedmarkt. Onze kennis, passie en nieuwsgierigheid hebben geleid tot het oprichten van Recreatiespeelgoed. Ben je op zoek naar speelgoed, speeltoestellen, bakfietsen of volumineuze sportartikelen? Bij Recreatiespeelgoed ben je op het goede adres. Wij adviseren jou over het juiste speelgoed en speeltoestellen. Wij ontwerpen, realiseren, leveren en onderhouden uw speeltoestellen en kunnen u zo een totaaloplossing aanbieden.

Ruime showroom
Wij werken nauw samen met Outdoorspeelgoed en Bikesland en hebben onlangs onze krachten verder gebundeld. In onze ruime showroom van bijna 1000 vierkante meter komen drie werelden samen. Hier kun je een gedeelte van het assortiment speelgoed en  speeltoestellen op je gemak bekijken. In onze showroom staan meer dan 12 bakfietsen gepresenteerd. Voldoende collectie om te zien en te ervaren welke bakfiets het beste aansluit bij jouw wensen.

Ook hebben wij de beschikking over een eigen servicewerkplaats zodat je niet alleen je fiets of bakfiets bij ons kan aanschaffen, ook voor het onderhoud kun je bij ons terecht. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een grote collectie kwaliteitsmerken aan te bieden met de juiste service, grote voorraden en de beste prijs.

Uiteraard adviseren en helpen wij jou om het juiste uit te kiezen! Onze showroom bevindt zich in Kampen en is makkelijk bereikbaar. Meer dan 50 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Recreatiespeelgoed: het antwoord op jouw wensen, passend binnen elk budget! Wij geloven dat spelen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij staan voor de laatste trends in groot speelgoed en bakfietsen tegen de beste prijzen. Wij bieden u een totaaloplossing en service zoals het hoort.

Meer weten? Wij komen graag met jou in contact. Neem een kijkje in onze webwinkel of bel/mail voor een afspraak!  

Met vriendelijke groet,

Recreatiespeelgoed Kampen, tel: 038-3315451

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x