Webwinkel geopend | klantenservice woensdag t/m zaterdag | winkel woensdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Wipkip en Wipwap

Sorteer op:

Onderdelen waarmee je een wipwap kunt samenstellen.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€379,00
De handgrepen en voetsteunen bestaan uit roestvrij staal en de zitjes en panelen zijn vervaardigd uit lariks hout. Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein, de speeltuin of het vakantiepark.
€950,00
Uniek en kleurrijk KBT-ontwerp, HDPE-materiaal (dikte 19 mm) en vandalismebestendig. Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein, de speeltuin of het vakantiepark.
€575,00
Wipkip in de vorm van twee haaien, goedgekeurd voor openbaar gebruik. Verkrijgbaar met een plat anker of een betonanker.
€575,00
Nieuw veertoestel van het merk KBT. Een mooie aanwinst voor op het schoolplein, het vakantiepark of bij het restaurant. Het veerspeeltuigenaanbod ‘MONDERN’ van KBT heeft 4 unieke en kleurrijke leden: U-line, L-Line, Z-line, R-Line.
€879,00
Veerspeeltuig Eend met betonanker
Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein of in de speeltuin.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€489,00
Veerspeeltuig Paard met plat anker.
Met versterkte kunststof handgrepen en voetsteunen met anti-slip profiel.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€345,00
Zwart zitje voor wipwap. Spuitgegoten EPDM rubber.
Het zitje is goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€23,95
De handgrepen en voetsteunen bestaan uit roestvrij staal en de zitjes en panelen zijn vervaardigd uit lariks hout. Een mooi product voor aanvulling op het schoolplein, de speeltuin of het vakantiepark.
€879,00
Wippen of balanceren. Deze wipwap kan door meer kinderen worden gebruikt. Een klassiek speeltoestel in een degelijk jasje. De staander en lager is van RVS. De ligger is van FSC hardhout en alle bevestigingsmaterialen zijn RVS.
Prijs op aanvraag
Een veerspeeltuig dat vandalismebestendig is. Het veerspeeltuigenaanbod ‘MONDERN’ van KBT heeft 4 unieke en kleurrijke leden: U-line, L-Line, Z-line, R-Line. Keuze uit een platte anker of beton anker.
€535,00
Stootdemper voor Wipplank , kleur zwart.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik
€56,95

Veerspeeltuig en Wipwap

Maak het schooplein of de speelplaats compleet met een veerspeeltuig of een wipwap. 

Recreatiespeelgoed werkt samen met meerdere producenten van schommels. Hierdoor kijken wij graag met u naar de schommel die aansluit bij uw wensen.

Recreatiespeelgoed kan ook de montage en plaatsing verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden om het contactformuleir  

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x