Wipkip en Wipwap

Sorteren op:

Onderdelen waarmee je een wipwap kunt samenstellen.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€379,00
Wipkip Krokodil met plat anker.
Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein of in de speeltuin.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€345,00
Veerspeeltuig Scooter. Een mooi en super solide veerspeeltuig voor bij huis of bij het restaurant. Geschikt voor particulier gebruik en openbaar gebruik.
€319,00
De handgrepen en voetsteunen bestaan uit roestvrij staal en de zitjes en panelen zijn vervaardigd uit lariks hout. Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein, de speeltuin of het vakantiepark.
€879,00
De hond is een wipkip waar ieder kind meteen naar toeloopt op de speelplek. Door de herkenbaarheid en de felle kleuren trekt dit de allerkleinsten gelijk aan. De handgrepen zijn zo geplaatst dat de allerkleinsten zich makkelijk kunnen vasthouden.
€621,00
Wippen of balanceren. Deze wipwap kan door meer kinderen worden gebruikt. Een klassiek speeltoestel in een degelijk jasje. De staander en lager is van RVS. De ligger is van FSC hardhout en alle bevestigingsmaterialen zijn RVS.
Prijs op aanvraag
Veerspeeltuig Eend met plat anker.
Goedgekeurd voor openbaar gebruik.
€480,00
Uniek en kleurrijk KBT-ontwerp, HDPE-materiaal (dikte 19 mm) en vandalismebestendig. Bulldozer met aanhangwagen. Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein, de speeltuin of het vakantiepark.
€1.089,00
Een nieuw veerspeeltuig dat geschikt is voor openbaar gebruik. Vandalisme bestendig. Een uniek en kleurrijk KBT-ontwerp. Een mooi product als toevoeging voor op het schoolplein, de speeltuin of het vakantiepark.
€469,00
De set stappalen kan overal worden toegepast op speelpleinen en speeltuintjes. Het kan als los element van 6 stappaaltjes worden geplaatst of als verbindingsstappen tussen verschillende parcours elementen.
Moeilijkheidsgraad 2
Prijs op aanvraag
Veerspeeltuig 'Graphics'Olifant. Geschikt voor bij huis of voor op het schoolplein. Met een plat anker of grondanker.
€349,00
Nieuw veertoestel van het merk KBT. Een mooie aanwinst voor op het schoolplein, het vakantiepark of bij het restaurant. Het veerspeeltuigenaanbod ‘MONDERN’ van KBT heeft 4 unieke en kleurrijke leden: U-line, L-Line, Z-line, R-Line.
€829,00

Veerspeeltuig en Wipwap

Maak het schooplein of de speelplaats compleet met een veerspeeltuig of een wipwap. 

Recreatiespeelgoed werkt samen met meerdere producenten van schommels. Hierdoor kijken wij graag met u naar de schommel die aansluit bij uw wensen.

Recreatiespeelgoed kan ook de montage en plaatsing verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden om het contactformuleir  

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x