Therapie schommels

Sorteer op:

De KBT gehandicaptenschommel 'chainset' voor kinderen met bijzondere behoeften is gemaakt van rotatie gegoten HDPE en speciaal gemaakt voor kinderen met bijzondere behoeften.
Verkrijgbaar in de kleur rood, groen en hlauw.
€788,00
Deze therapie schommels zijn speciaal ontwikkeld voor de medische / therapeutische omgeving, zoals praktijken en klinieken, maar ook voor de rehabilitatie. Zeker ook geschikt voor particulieren met een gehandicapt kind/volwassen voor thuisgebruik.
€534,00
Deze therapie schommel XL is speciaal ontwikkeld voor de medische / therapeutische omgeving, zoals praktijken en klinieken, maar ook voor de rehabilitatie. Het maakt niet uit of je staat, zit of ligt op de therapie schommel, het kan allemaal!
€594,00

Therapie schommels van die-Schaukel

De therapie schommel is speciaal gemaakt voor bijv. praktijken en klinieken, maar ook voor de rehabilitatie. Daarnaast is deze extra grote schommelmat erg geschikt voor particulieren met een gehandicapt kind. Doordat de schommel een grote oppervlakte heeft, biedt het ook volwassenen een heerlijke schommelervaring. De schommel is goedgekeurd en gecertificeerd voor medische toepassingen: EN-12282:1999.  

Een bijzondere eigenschap is de mogelijkheid om als therapeut samen met de patiënt te schommelen; dit helpt om bijv. angsten af te bouwen. Daarnaast bouwt u op deze manier een bijzondere vertrouwensrelatie met de patiënt op; dit geeft weer mogelijkheden voor verdere trainingen. 

De therapie schommel is voorzien van extra zachte rubberen stootranden. De ervaring is dat de schommel door deze randen vanaf de zijkant vóóral voor gehandicapten makkelijk toegankelijk is. Daarnaast geeft de grote mat een stabiel en tegelijkertijd veilig gevoel. Ook heeft deze grote schommelmat oriëntatie strepen wat het voor slechtzienden makkelijker maakt. Zo kunnen ze de ruimtelijke grenzen makkelijker herkennen en de patiënt beter sturen.

Leverbaar in twee soorten: 
- Therapie schommel Large
- Therapie schommel Extra Large

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x