Poppenhuizen van het merk Kidrakft

Sorteer op:

Het Kidkraft Prinsessen Kasteel is een prachtig houten kasteel met vele leuke accessoires om het spelen nog echter te maken! Dit Kidkraft kasteel is gemakkelijk open- en dicht te klappen.
€65,95
Ons Chelsea poppenhuis zit vol details waar ieder meisje gegarandeerd
gek op is, zoals vensters die geopend en gesloten kunnen worden
en schattige hartversieringen op het dak.
Dit poppenhuis komt met maar liefst 19 meubelstukken,
zoals een prachtige
€89,95
Het Kidkraft Florence poppenhuis is uiterst elegant met kleurrijke versieringen en gedetailleerde meubeltjes. Dit houten poppenhuis geeft jonge meisjes alles wat ze nodig hebben om hun verbeelding de vrije loop te laten en zich uit te leven
€94,95
Het Luxury Dollhouse van Kidkraft is een sprookjes mooi droomhuis voor Barbies die gesteld zijn op luxe en comfort. Geef ze eens ongelijk. Zo'n huis willen we allemaal wel.
€99,95
Het poppenhuis Kaylee van Kidkraft is van alle gemakken voorzien.
Een droomhuis voor poppen met een hang naar luxe en comfort!
€109,95
Met deze houten speelgoedset Everyday Heroes uit de Kidkraft collectie, kan een kind zich een echte held wanen.
€113,95
Actie
Dit prachtige barbiehuis heeft verlichting die echt aan kan, een wc die echt doorspoelt en een piano die muziek maakt! Kidkraft Magnolia wordt geleverd met 13 meubeltjes.
€145,95 €121,95
Mijn poppendroomvilla biedt met zijn vele interactieve mogelijkheden en fijne details veel speelplezier. Het is een prachtige roze met paarse droomvilla waar poppen tot wel 30 cm. in kunnen. Het huis beschikt over een prachtige roze trap, een lift en een
€129,95
Het Kidkraft Savannah-poppenhuis is een van de elegantste poppenhuizen die wij ooit hebben gemaakt. Dit prachtige huis is ingericht zoals de statige huizen in het zuiden van de VS. Meisjes kunnen er uren plezier beleven en er hun verbeelding laten werken.
€129,95
Actie
Poppenhuis Annabelle uit de Kidkraft collectie. Het huis heeft 3 verdiepingen, waarover meerdere kamers zijn verdeeld. De droomvilla is voorzien van een lift naar de de tweede verdieping en een trap naar de derde verdiepen.
€159,95 €134,95
Dit leuke poppenhuis van het merk Kidkraft bestaat uit drie grote verdiepingen.
Het huis is ruim 90 cm hoog en telt zes unieke kamers.
€149,99
Actie
De Princess kaptafel met kruk van KidKraft is de perfecte plek voor al deze belangrijke dingen
Met de vrolijke roze afwerking met bladgoud detail voor een koninklijke touch voelt elk klein prinsesje zich vorstelijk verwend.
€189,95 €159,95

Poppenhuizen

Inspirerende vernieuwingen door innovatie en ontdekking.

Meer dan 50 jaar geleden begon KidKraft met een idee om fantasierijk spel te inspireren met speelgoed en kindermeubilair. Van dit prille begin is onze startup uitgebreid tot een toonaangevend, wereldwijd bedrijf in de sector, bekend voor onze prijswinnende poppenhuizen en speelkeukens.

Het merk Kidkraft biedt een gevarieerd assortiment poppenhuizen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x