Meubels voor binnen

Sorteren op:

Met dit meervoudige opbergsysteem krijgt al het speelgoed een eigen plekje. Vijf felgekleurde opbergbakken maken van opruimen een werkje van niets.
Opgeruimd staat netjes!
€50,00
Elk kind heeft zo een eigen werkplek! De Aspen tafel met 2 stoelen van Kidkraft is ideaal voor kleurpret, spelletjes, huiswerk of om een lekker tussendoortje aan te eten.
€96,95
Elk kind heeft zo een eigen werkplek! De Aspen tafel met 2 stoelen van Kidkraft is ideaal voor kleurpret, spelletjes, huiswerk of om een lekker tussendoortje aan te eten.
€99,95
Betonnen bank naturel beton ovaal
Een zitbank in een mooie ovale vormgeving.
€650,00
Deze kast met opbergbakken van KidKraft is een grootse en slimme opbergoplossing waar iedereen plezier van heeft. Onze kast met opslagbakken in primaire kleuren biedt de kids maar liefst 12 handige plekken om speelgoed, kleding, sportmateriaal en veel mee
€99,95
De Sort it and Store it Bin Unit van KidKraft geeft een praktische oplossing voor rondslingerend speelgoed, sportspullen, kleding en kleine verzamelingen. Zo wordt opruimen wel erg leuk.
12 kunststof opbergbakken
€89,95
Met dit meervoudige opbergsysteem krijgt al het speelgoed een eigen plekje.
Sort it en Store it van KidKraft krijgt al het speelgoed een eigen plekje. Vijf felgekleurde opbergbakken maken van opruimen een leuk werkje.
€50,00
Kinderen leren spelenderwijs hun speelgoed en spulletjes op te bergen met deze 7 kleurige opbergbakken. Opruimen is zo gebeurd.
€58,00
Deze leuke en handige kruk van Smoby nodigt kinderen uit om op te zitten.
De Smoby kruk kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bevat Anti-UV.
€15,95
Blauwe ronde betonnen pingpongtafel
€2.350,00
Handig opstapje van Kidkraft
Het opstapje met bergruimte van KidKraft brengt kinderen een stapje dichterbij onafhankelijkheid en moeilijk bereikbare hoogtes
€45,00

Meubels

Meubel voor binnen gezocht? Ontdek de mogelijkheden bij Recreatiespeelgoed!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x