De showroom is gesloten van 27 juli t/m 11 augustus. Bestellingen die na 22 juli zijn geplaatst worden vanaf 12 augustus verwerkt.

Educatief Speelgoed

Sorteer op:

Elk zijpaneel heeft een andere activiteit waarmee de allerjongsten hun motoriek kunnen oefenen en over kleuren en vormen kunnen leren. Deze KidKraft kubus met kralenspiraal geeft jongens en meisjes de keuze uit maar liefst 5 zijden vol plezier.
€40,99
Coding Lab Robot Mindvan Clementoni
€44,95
Een autobaan waarbij de baandelen gemaakt zijn van soepel rubber. Gemakkelijk op diverse ondergronden te leggen en zeer slijtvast. Deze flexibele autobaan is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De totale lengte van deze ringweg set is 258 cm.
€45,95
Bouw een hoge toren en haal er blokken uit zonder dat de toren omvalt.
Blokken zijn ook als constructieblokken te gebruiken.
€49,95
De driehoekige kralenboog van KidKraft zit boordevol activiteiten om kinderen bezig te houden. De kleurige kralen schuiven, tandwielen grijpen in elkaar, blokken draaien en er is zelfs een spiegeltje dat achter kleurige deurtjes is verborgen.
€53,99
De Push Along duw- en speelkar van KidKraft zit vol speelse activiteiten! Een vormsorteerder, xylofoon, schuifdoolhof en draaiende blokken en meer vind je op deze loopwagen.
€57,99
Globe Interactiefvan Clementoni
€60,95
Deze Kidkraft luxe aktiviteiten kubus helpt met de ontwikkeling van kleurherkenning, vormherkenning en de hand-oog coördinatie . Jonge kinderen hebben veel plezier met het ontdekken van elke kubus zijde.
€68,99
Een autobaan waarbij de baandelen gemaakt zijn van soepel rubber. Gemakkelijk op diverse ondergronden te leggen en zeer slijtvast. Deze flexibele autobaan is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
€99,00

Educatief Speelgoed

Educatief speelgoed dat geschikt is voor op school, de kinderopvang en zeker ook voor thuis. 

Alleen de beste merken en dat altijd voor de beste prijs. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x