Jungle Playhouse

Op voorraad
472,- 390,-
1 tot 3 werkdagen
Kinderen die nét de tuin in kunnen lopen, zoeken daar iets om te spelen. Dit leuke speelhuisje is dan ideaal; inclusief krijtbord en luikjes in felle kleuren met speciaal ontworpen hoek verbindingen.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Jungle Gym Playhouse

Na het plaatsen van ditzelfde speelhuisje op een Jungle Gym Frame L/XL gaat het nog jarenlang mee als groot of extra groot speelhuis/speeltoestel voor kinderen van t/m 10 jaar. Met glijbaan (240 cm voor L en 300 cm voor XL) en nog verder uit te breiden met een Jungle Gym Swing Module / Climb Module. Grow with me! 

Het Jungle Gym Playhouse wordt geleverd inclusief krijtbordje en vlag

Afmetingen:  
  
150 x 160 x 165 cm 
  
Jungle Gym producten voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsrichtlijnen voor speeltoestellen in de particuliere achtertuin (EN 71-1, -2, -3, -8 & -9) en bevatten veel veiligheidscomponenten. Hiermee creëren wij met u een zo veilig mogelijke speelgelegenheid voor uw kind. 
 
Ondergrond
De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud
Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Verzendkosten: 35 euro
Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig
Jungle Playhouse