BERG
€ 1.283,00

Inground ovaal model van de BERG Grand trampolines. In de BERG Inground Grand Elite 520 trampoline komen zeer hoge kwaliteit & springcomfort samen.

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Artikelnummer:
30.43.25.30

Neem contact met ons op

Groot formaat BERG Grand trampoline: de Elite 520

Het grote formaat van deze BERG Inground Grand Elite 520 geeft de trampoline een gigantisch springoppervlakte van 440 bij 265 cm. Weinig trampolines kunnen hier aan tippen. Hebt u kinderen die graag alle ruimte hebben? En hebt u de ruimte in uw tuin om zo'n grote trampoline in te passen? Dan is deze ingraafbare Elite een voortreffelijke keuze.

Ovaal combineert voordelen

De ovale Berg Grand trampolines combineren de voordelen van ronde en rechthoekige trampolines. Het zeer sterke frame wat de ronde vorm mogelijk maakt, gecombineerd met het langwerpige springoppervlakte van een rechthoekig model.

Duurzame Elite kwaliteit

Net als de andere Elite trampolines van BERG heeft de inground Grand Elite 520 een frame met buizen van 2 mm dik staal. De diameter van de buizen is echter nog dikker: wel 48 mm (ipv 42 mm bij de Elite 430). Dat maakt deze Grand Elite trampoline ongelofelijk sterk. 

Het inground frame gaat ook nog eens lang mee: BERG heeft het frame volledig verzinkt. Het zink vormt hierbij een 'patinalaag' om het frame, waardoor zuurstof niet langer bij het staal kan komen. Dit voorkomt dat het metaal kan gaan roesten. U mag van dit frame daarom een levensduur verwachten van meer dan 15 jaar.

Net als het frame zijn ook de veren volledig verzinkt tegen corrosie.

De duurzame Elite beschermrand is gemaakt van dik bisonyl (PVC) met vanbinnen een gaasstructuur. Dit voorkomt dat je het kunststof kunt scheuren & maakt het zeildoek vergelijkbaar van kwaliteit als vrachtwagenzeil. Daardoor gaat een Elite beschermrand 2 tot 3 keer zo lang mee als een Champion randkussen.

Het stugge PVC is behandeld met UV-blokkers die voorkomen dat UV-straling (uit zonlicht) de beschermrand kan aantasten. De rand is gevuld met 3 cm dik Closed Cell Foam, wat vormvast blijft: ook na meerdere jaren.

Soepel springen: Twinspring veren

Diagonaal geplaatste Twinspring gold veren zorgen voor een soepele sprong. Dit Twinspring systeem is uniek voor BERG trampolines (en is voorbehouden aan de Champion en Elite trampolines van BERG). De veren staan hierbij in een V-vorm. Dit geeft een betere spreiding van de veerkracht over het trampolinedoek. Het doek veert hierdoor over een groter gebied met dezelfde kracht (in plaats van zeer krachtig in het midden & zwak aan de zijkanten).

Airflow voor betere ventilatie

De combinatie van Twinspring met het gepatenteerde BERG Airflowdoek maakt dat deze ingraafbare Grand Elite trampoline subliem springt. Het Airflowdoek heeft een grovere structuur die meer lucht doorlaat. En betere ventilatie van de lucht onder de trampoline = lagere weerstand tijdens het springen. Dat bereik je alleen met het Airflow doek van BERG.

De Grand Elite 520 ingraven in uw tuin

We leven uw Inground Grand Elite trampoline in twee dozen. Advies: wacht met het graven tot u het volledige pakket in huis hebt. Bijgesloten bij de Inground Grand Elite 520 zit namelijk een heldere gebruikershandleiding die precies uitlegt hoe het ingraven in z'n werk gaat. Op die manier voorkomt u dat u bijvoorbeeld een te grote kuil graagt.

Het ingraven kunt u ook uitbesteden. Neem contact met ons op voor een offerte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x