EXIT Galaxy Portable Basket

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • EXIT Galaxy Portable Basket
 • Video
EXIT
€ 389,00

Het Galaxy portable basketball systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! Gebruiksgemak; quick-height-adjustment-system.

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Stukprijs:
€0,00 /
Levertijd:
nader te informeren
Artikelnummer:
46.05.10.00
EAN Code:
8718469463930

Neem contact met ons op

EXIT Galaxy verplaatsbaar basketbalbord op wielen - groen/zwart

Het EXIT Galaxy verplaatsbaar basketbalbord op wielen in de kleuren groen en zwart zorgt voor urenlang basketbalplezier. Dit basketbalsysteem is uitgerust met een uniek frame op wielen, zodat je eenvoudig op iedere locatie kunt basketballen. Voor een fanatiek potje basketbal hoef je niet langer naar een basketbalveld toe!

De Galaxy heeft een uniek systeem waarmee de basket in enkele seconden op de gewenste hoogte versteld kan worden. Je trekt aan de bedieningsknop en met de groene handle schuif je het systeem op de gewenst hoogte.

De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch. En hiervoor is er ook nog eens weinig kracht nodig, waardoor zelfs kinderen de juiste hoogte kunnen instellen. Zo kan op elk moment gekozen worden voor de juiste hoogte.

Of er nu kleine kinderen basketballen, of volwassenen. De EXIT Galaxy Basketbal is maar liefst verstelbaar in 5 verschillende hoogtes: 230cm / 245cm / 260cm / 285cm / 305cm (wedstrijdhoogte senioren)

Gebruiksgemak; eenvoudig te verplaatsen. De Galaxy portable is uitgerust met een uniek verrijdbaar frame waar de contragewichten in liggen.

Bij 'normale' verrijdbare systemen moet vaak het hele systeem eerst gekanteld worden voordat deze verplaatst kan worden. Dit is niet eenvoudig en soms zelfs gevaarlijk, zeker voor kinderen. het Galaxy frame is echter uitgerust met 3 wielen en kan zonder te kantelen op eenvoudige wijze verplaatst worden.

Het zwenkwiel aan de voorzijde maakt het sturen eenvoudig. Hierbij maakt de voorste handgreep het sturen en verrijden extra makkelijk. Ook hier geldt dat zelfs kinderen het systeem kunnen verplaatsen.

Contragewicht. Het frame is uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes, waarin 3 contragewichten worden geplaatst.

Deze contragewichten kunnen worden gevuld met zand. Hierdoor blijft het systeem dan ook stevig staan. (55 kg per contragewicht. Hierdoor bedraagt het totale contragewicht ongeveer 165 kg)

En in tegenstelling tot de systemen met een plastic voet met water, heeft de Galaxy geen last van lekkages, schade na een vorstperiode en blijft het altijd veilig staan!

Kwaliteit. Het robuuste frame (89mm!), de versterkte basketbalring en stalen achterbord met PC board staan garant voor urenlang speelplezier!

Voor het vullen van de 3 bijgeleverde zandzakken die u vervolgens in de daarvoor bestemde hoes plaatst, blijft hij ook nog eens stevig staan!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x