Accessoires geschikt voor een fiets

Sorteer op:

In deze tijd is het belangrijk dat je je (bak)fiets altijd goed op slot zet. Dit AXA insteek kettingslot is 1,40 meter lang waardoor je gemakkelijk je bakfiets aan een paal vast kunt maken. Ook handig om je Kiddy Bus mee vast te zetten.
€25,99
Dit ART 2 AXA ringslot is een hoogwaardig slot die optimale beveiliging biedt. Het AXA ringslot heeft de mogelijkheid om een AXA insteek kettingslot in de zijkant van het slot te steken. Op deze manier kun je je bakfiets twee keer zo goed op slot zetten.
€27,00
De zogenoemde Yepp drager is speciaal ontwikkeld om kinderzitjes op te kunnen monteren (niet alleen het Yepp kinderzitje maar ook modellen van andere merken).
€31,00
Zet je elektrische bakfiets altijd goed op slot met dit AXA Cherto kettingslot.
Dit slot is ook geschikt om je Kiddy Bus of bijvoorbeeld je Bakfiets goed op slot mee te doen.
€35,99
Zadel voor aan het stuurbuis.
€46,00
De zogenoemde Yepp drager is speciaal ontwikkeld om kinderzitjes op te kunnen monteren (niet alleen het Yepp kinderzitje maar ook modellen van andere merken).
€61,00
Door deze Maxi-Cosi drager zit je kindje altijd veilig in de bak van je bakfiets. Vrijwel elke Maxi-Cosi past in deze Maxi-Cosi drager.
€83,95
Met deze Poncho zitten niet alleen u kinderen maar ook u zelf droog. Deze Poncho wordt in een maat geleverd. Let op: alleen te gebruiken bij een regentent met klittenband aan de achterkant.
€94,00
Kettingslot
Neopreen Hoes 160cm x 10.5mm Zwart
€99,95
De XLC Azura is een nieuwe lichte, opvouwbare fietsendrager die eenvoudig en snel op de trekhaak geplaatst kan worden.
Doordat de drager licht en vouwbaar is, is de drager makkelijk op te bergen of in de auto mee te nemen.
€389,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x