€ 233,00

Een duikelrek staat voor vele jaren plezier onder jong en oud en is niet voor niets het meest populaire speeltoestel onder kinderen. Deze robinia duikelrek is een must voor elk schoolplein of openbare speelplek!

Verzendkosten: Gratis verzending

Offerte aanvragen

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
op aanvraag
Artikelnummer:
IJ2081R

Neem contact met ons op

Eendelig duikelrek Robinia

Robinia is een houtsoort afkomstig van de robinia. 

Robinia heeft duurzaamheidsklasse I/II wat garant staat voor tientallen jaren zorgeloos genieten. Het hout vergrijst schitterend en wordt met de tijd nog mooier en karakteristieker. Het is een houtsoort die leeft en laat zien dat het een echt puur natuur product is!

Productkenmerken: 

De maximale hoogte van een robinia duikelrek is 1,22 m, waarbij de hoogte van de duikelstang op specifieke wens van de klant kan variëren van 70 tot 115 cm. Door de hoogte van een robinia duikelrek bedraagt de valhoogte maximaal 1,15 m. Daarnaast dient er bij plaatsing van een robinia duikelrek een opvangzone van 3,12 x 2,43 m te zijn. Verder is een robinia duikelrek geschikt vanaf de kleuters. 


Het robinia hout van een robinia duikelrek heeft, door de structuur, nagenoeg geen splintervorming. Hierdoor is het uitermate geschikt voor speeltoestellen. Daarnaast is het gebruikte robinia spintvrij en komt het uit duurzaam beheerde Europese bossen. Verder behoort robinia tot één van de duurzamere houtsoorten. De kronkelende takken en robuuste stammen vormen de perfecte basis voor speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling. Het hout biedt zo een uitdagende vorm voor de kinderen.

Plaatsing en ondergrond
Voor de plaatsing van een robinia duikelrek dienen de eisen met betrekking tot de valdempende ondergrond in acht te worden genomen. Door middel van de valhoogte van het toestel kan er, in de valdempende ondergronden tabel, bepaalt worden welke ondergrond geschikt is voor dit Robinia duikelrek.

Veiligheid en onderhoud 
Voor speeltoestellen zoals een robinia duikelrek is er een speciale wetgeving in Nederland: het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen ofwel het WAS. In het WAS staat dat speeltoestellen bestemd voor de openbare ruimte veilig geproduceerd en beheerd moeten worden. Lees meer over het WAS op de website van het NVWA

Certificaat en logboek
Een robinia duikelrek beschikt over een certificaat die voldoet aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen, dat uitgegeven is door een speciaal daarvoor aangewezen keuringsinstantie. Daarnaast wordt een robinia duikelrek geleverd met een logboek, welke door de beheerder bewaard en bijgehouden dient te worden. 

Uitbreiding en varianten
Doordat de hoogte van de duikelstang op specifieke wens kan veranderen, is het mogelijk om een meerdelig duikelrek te creëren, dan wel niet met verschillende hoogtes. Zo zijn er een-, twee-, of driedelige duikelrekken beschikbaar, maar ook een zeskant robinia duikelrek. Wanneer er een meerdelig duikelrek wordt geplaatst moet er rekening gehouden worden met een grotere opvangzone. 

Productkenmerken:

Valhoogte: 115,00 cm
Lengte x breedte vrije ruimte: 243,00 cm
Hoogte toestel: 122,00 cm
Leeftijdsgroep: Kleuter Schoolkind
Materiaal: Robinia
 

Dit product kan alleen op aanvraag besteld worden. U kunt geen bestelling via de website plaatsen.

Voor dit artikel geldt; de prijs is exclusief 21% BTW en evt. plaatsings/verzendkosten. In een uitzonderlijk geval kunnen tussentijds prijswijzigingen worden doorgevoerd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x