Winther Bikes

Sorteren op:

De Dolphin fietskar is verkrijgbaar in het rood en zwart en kan worden besteld in verschillende maten. De ongeëvenaarde wegligging van de Dolphin is een basis voor een veilig en plezierig vervoer van jouw kinderen.
€1.099,00
De Maxi Cosi adapter voor het Winther Cargoo-model maakt het gemakkelijk om je baby te vervoeren. Plaats je kindje in het Maxi Cosi-zitje, plaats het in je Winther Cargoo en ga.
€190,00
Voor wie meer ruimte wenst, is de Cargoo ook verkrijgbaar met de optie van een opklapbare bank. Ideaal als je allebei ruimte nodig hebt om de kinderen mee te nemen en als je ruimte nodig hebt voor bagage, goederen of andere spullen die ruimte in beslag ne
€250,00
De Winther C29 is de nieuwe urban delivery-fiets die het beste van twee werelden verenigt .
Gemaakt door de makers van Winther Bikes.
De frontlader is speciaal ontworpen en gemaakt voor het dragen van maximaal 50 kg.
€1.309,00
De Marlin trailer heeft een uniek design en een focus op veiligheid. Deze fietskar heeft ruimte voor maximaal twee kinderen. Ze zitten veilig vast in de twee comfortabele stoelen.
€539,00

Winther Bikes

Winther is een Deens familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1932 zich richt op het maken van hoge kwaliteit driewielers.

Het Deense Winther maakt mobiliteitsproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bekend van de rode driewielers, steps e.d. bij kinderdagverblijven en scholen, is de Winther Cargoo onder de bakfietsen een absolute topper.

Custom made cargo bike
Winther biedt een breed scala aan bakfietsen voor gezinnen - en mensen met andere transportbehoeften. Alle Winther bakfiets-modellen worden geleverd met of zonder E-motor.

Ben je op zoek naar een unieke bakfiets met een verschil als het gaat om de rijervaring?

Dan zijn er drie verschillende modellen om uit te kiezen, zodat u degene kunt vinden die bij u en de behoeften van uw gezin past.

Belangrijk voor alle Winther bakfietsen is de focus op ontwerp, kwaliteit en veiligheid. Deze elementen zijn vanaf het begin in het testwinnende ontwerp geïntegreerd.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x