White Rhino

Sorteer op:

Schip ahoy! Op dit onverwoestbaar houten vlaggenschip komt de fantasie van elk kind volledig tot leven. Op dit speeltoestel kun je balanceren en meer.
€349,00
De White Rhino Safari is een nieuwe speeltoestel van het speeltoestellenmerk White Rhino. Een speeltoestel goedgekeurd voor professioneel gebruik. Een mooie aanvulling voor op het schoolplein, de camping of bij een restaurant.
€2.399,00
Schommel Ridge heeft 4 schommelhaken. De White Rhino speeltoestellen zijn gekeurd voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). De schommel heeft staanders met een afmeting van 12x12 cm.
€899,00
De White Rhino Safari is een nieuwe speeltoestel van het speeltoestellenmerk White Rhino. Een speeltoestel goedgekeurd voor professioneel gebruik. Een mooie aanvulling voor op het schoolplein, de camping of bij een restaurant.
€2.099,00
White Rhino toestel in de vorm van een auto met een ‘autostuur’. Dit speeltoestel is goedgekeurd voor openbaar gebruik. Een mooie aanvulling voor op het schoolplein, een sportvereniging of bij een restaurant.
€599,00
De White Rhino Baobab is een nestschommel van het merk White Rhino. Dit speeltoestellenmerk heeft een reeks speelhuisjes en klimrekken voor in de openbare ruimte. De zware, houten balken van 12x12cm zorgen voor een imposante en oerdegelijke constructie.
€2.099,00
Uitdagend klimtoestel. Dit klimtoestel nodigt de stoere jongens en meiden uit om te klimmen en klauteren en is hierdoor goed voor de lichamelijke ontwikkeling.
€1.499,00
Een speelhuis voor de kleinsten. Een vrolijk speelhuis met glijbaan en klimnet. White Rhino staat voor duurzaam en veilig spelen in openbare ruimtes zoals kleuterscholen, pensions, restaurants,
€1.449,00
Een speelhuis voor de kleinsten. Een vrolijk speelhuis met glijbaan en klimnet. White Rhino staat voor duurzaam en veilig spelen in openbare ruimtes zoals kleuterscholen, pensions, restaurants, Met extra dikke palen van 12x12 cm.
€1.649,00
White Rhino toestel in de vorm van een auto met een ‘autostuur’. Dit speeltoestel is goedgekeurd voor openbaar gebruik. Een mooie aanvulling voor op het schoolplein, een sportvereniging of bij een restaurant. Met extra dikke palen.
€699,00
Extra groot RVS stuurwiel
€225,00
Schommel Ridge heeft 4 schommelhaken. De White Rhino speeltoestellen zijn gekeurd voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). De schommel heeft staanders met een afmeting van 9x9 cm.
€779,00

White Rhino is een concept wat ontwikkeld is voor de professionele speeltoestellen markt.

Door het gebruik van buitengewone kwaliteit Vurenhout en duurzame componenten, staat White Rhino voor betaalbaar en veilig spelen, met weinig onderhoud.

Elk White Rhino-model voldoet aan de strengste en modernste normen 1176 

Het professionele assortiment van de White Rhino-speeltuin is gecertificeerd voor openbaar gebruik. Ideaal voor scholen, restaurants, hotels, campings, sportclubs.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x