Van Raam

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. Dit zijn individuele- en meer persoons fietsen voor mensen die niet meer op een gewone fiets kunnen fietsen  De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsenscootmobielfietsentandemsduofietsenrolstoelfietsentransportfietsenloophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk. De fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika.

Van Raam produceert al bijna 100 jaar fietsen, in de afgelopen 30 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd. Met ongeveer 160 vaste werknemers maakt Van Raam Nederlandse kwaliteitsfietsen, voornamelijk voor volwassenen en kinderen met een beperking of voor mensen die op zoek naar meer veiligheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld in een van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland.  In ons moderne bedrijf hanteren we een innovatief bedrijfsbeleid en maken we gebruik van innovatieve en moderne technieken. Kwaliteit en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Raam. Daarnaast wordt Van Raam  als een voorbeeld bedrijf gezien voor  Smart industry,  Smart Working en het samenwerken met bedrijven uit de omgeving en de verbindingen die Van Raam maakt met opleidingen van LBO tot en met Universitair niveau. Naast aan aantal Innovatie awards heeft Van Raam op al deze gebieden veel onderscheidingen gewonnen. De cultuur van Van Raam kenmerkt zich als open, gastvrij en informeel.

Als fabrikant van aangepaste fietsen hebben wij het streven om zoveel mogelijk mensen duurzame en eigentijdse mobiliteit aan te bieden. Dit doen wij voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen. Wij zijn van mening dat als mensen met een beperking langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, ze gelukkiger zijn. We willen dan ook graag een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving, “Let’s all cycle”

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x