Urban Arrow

Sorteren op:

Nieuw in ons assortiment, de Urban Arrow regentent Family Plus. De regentent welke geschitkt is voor de Urban Arrow Family bakfiets. De voorkant van de regenhuif biedt significant meer ruimte voor de passagiers die op het extra voorbankje zitten.
€315,00
Actie
Met de Yepp adapter installeer je veilig en handig een Yepp Mini in de bak.
Je kindje is te groot voor de Maxi-Cosi, maar de klein om zelf op het bankje te zitten.
Bij een normale fiets zou je dan je kindje in het voorstoeltje zetten.
€95,00 €79,95
Actie
Stevige drager met easyfit systeem voor Yepp fietsstoeltje.
Past op alle Urbans.
€89,00 €88,95
Nieuw. De Urban Arrow Family Active Plus is nu ook verkrijgbaar met schijfremmen,. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.
€4.729,00
Met deze Poncho zitten niet alleen u kinderen maar ook u zelf droog. Deze Poncho wordt in een maat geleverd. Let op: alleen te gebruiken bij een regentent met klittenband aan de achterkant.
€83,95
De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.
€5.129,00
Actie
De Urban Arrow Maxi-Cosi Adapter is een staaltje techniek op zichzelf.
Speciaal ontwikkeld om precies in de Urban Arrow Family te monteren en superveilig.
€199,00 €185,95
De Poncho zorgt ervoor dat je geen enkel excuus meer hebt om de auto te nemen. Je verbindt de Poncho makkelijk met alle Urban Arrow regenhuiven met de handige klittenband strip aan de binnenzijde.
€175,00
Wilt u als ondernemer of organisatie de bevoorrading en het logistiek slimmer en zeker ook duurzamer inrichten?
Wij helpen u graag mee, met de elektrische Transportfiets Tender.
€9.375,00
Deze dual batterij is geschikt voor de Urban Arrow Family of Shorty.
Je kunt je Urban Arrow uitbreiden met een extra accu. Zo creër je extra bereik.
€319,00
Wilt u als ondernemer of organisatie de bevoorrading en het logistiek slimmer en zeker ook duurzamer inrichten? 
Wij helpen u graag mee, met de elektrische Transportfiets Tender.
€8.599,00
Actie
Extra bench.
Een extra zitplek die je als een bioscoopstoeltje op en neer kunt klappen.
€179,00 €169,00

Urban Arrow is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen.

Zij maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad (en zeker ook buiten de stad) kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen we het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen trouwens ze niet alleen voor Nederland. Ze willen ook de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn ze inmiddels al actief in 11 landen.

De ambitie van Urban Arrow

Uiteraard zijn ze continu bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van de fietsen en accessoires om de fietservaring zo optimaal mogelijk te maken. Dit resulteerde in 2010 en 2013 in internationale prijzen.

Maar, het kan altijd nog beter. Daarom werken ze bij Urban Arrow volgens een ‘open source’ principe. Dat houdt in dat studenten, fietsliefhebbers en dealers meedenken over de producten. Mocht jij dus ideeën hebben over hoe we onze producten nog beter kunnen maken, dan horen we dat graag!

Familiefietsen of Zakelijke fietsen?

Bij Urban Arrow kun je kiezen uit een aantal modellen transportfietsen. De modellen van de Urban Family, deze lijn fietsen is het meest geschikt voor het vervoer van kinderen. 

Voor zakelijk gebruik kun je kiezen voor de Urban Arrow Shorty of voor de Urban Arrow Cargo L, Cargo XL of de Cargo XXL

De Family bakfiets:

De Urban Arrow Family is dè vervanger van de auto. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

De accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

De Urban Arrow Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. Want de Shorty stoot, in tegenstelling tot een scooter, geen fijnstof uit en maakt bijna geen geluid.

En, voor we het vergeten, hij ziet er erg stoer uit. En helemaal Dutch Design. Dat zie je er aan af!

De Urban Arrow Shorty en de Urban Arrow Gargo L, XL en XXL

De oplossing voor het zakelijk gebruik!

Voordelen bij het gebruik van de Urban Arrow Shorty of Cargo 

Naast de gebruikelijke voordelen van de elektrische fiets hebben de Urban Arrow Shorty en de Urban Arrow Gargo ook een heleboel zakelijke pluspunten.

Lage afschrijvingen, lage kilometerprijs, gunstige leasetarieven en een grote actieradius. Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen scooterrijbewijs nodig. De Shorty is ook nog milieuvriendelijk omdat hij geen lawaai maakt. Vrijwel ongemerkt en geruisloos beweegt hij door de stad.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens bij ons op bezoek en maak kennis met het merk Urban Arrow. Kom kijken, kom testen, kom ervaren.

 

 

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x