Stiga

Sorteren op:

Onze populaire tafeltennistafel STIGA Action Roller is een hoogwaardige binnentafel voor thuisgebruik, verkrijgbaar in de kleur grijs.
€325,00

Wereldkampioenen bouwen sinds 1944

STIGA Table Tennis biedt sinds 1944 tafeltennisproducten aan tafeltennissers van alle niveaus, zowel in Zweden als internationaal. In het begin produceerden we alleen kant-en-klare vleermuizen, maar eind jaren 60 begonnen we met het maken van losse messen: authentiek handwerk van de hoogste kwaliteit, door en voor spelers van wereldklasse. Het allereerste lemmet heette Allround Classic en wordt nog steeds gemaakt. Het is over de hele wereld een klassieker geworden.

Alle messen worden ter plaatse vervaardigd in Eskilstuna, Zweden. Zo kunnen we het proces volgen en ervoor zorgen dat de messen de hoge kwaliteit weerspiegelen waar we voor staan. 

Ongeacht je speelstijl of hoe vaak je speelt, zij geloven dat ze hebben wat je nodig hebt om je vaardigheden als tafeltennisser te ontwikkelen en om te beginnen (of door te gaan) om je vaardigheden te laten zien aan de tafeltennistafel. Hier vind je alles van tafeltennisbladen , tafeltennisrubbers en kant-en-klare bats tot tafeltennistafels , kleding en schoenen , ballen en accessoires om je bats te beschermen . Tafeltennisproducten voor professionals, clubs en vrienden - altijd snel geleverd.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x