Spyder Wheelz

Sorteren op:

Actie
Snel op de rechte stukken, wendbaar in de bochten. De Spyder E-Chopper heeft een stoer retro uitstraling maar tegelijkertijd voorzien van een elektrische en stille aandrijving. Actieprijs
€2.199,00 €1.999,00

INTELLIGENT, ELECTRIC VEHICLES

Spider Wheelz is een 100% Nederlands merk. De Spyder Wheelz E-chopper wordt door Spyder Wheelz geproduceerd onder haar eigen label.

Deze stoere maar duurzame elektrische scooters zijn een ideale investering als groen alternatief in reeds bestaande assortimenten binnen verhuur,- evenementenbedrijven. En zeker ook in te zetten voor zakelijk en particulietr gebruik.

Het merk Spyder Wheelz maakt zich sterk voor duurzame mobiliteit. Spyder Wheelz stelt zich ten doel de transitie naar een duurzame eveonomie en samenleving in de hoogst mogelijke versnelling te realiseren. 

Dit doen ze vanuit een zakelijke en morele overtuiging dat ze hiermee het fundament bouwen voor een duurzaam bedrijfsleven en een leefbare wereld, voor de huidige en komende generaties. 

Spyder Wheelz
E-Choppers voor iedereen met een avontuurlijke instelling! 

Steeds meer nederlandse binnensteden weren scooters met een brandstofmotor. Spyder Wheelz heeft de oplossing. 

De unieke E-Choppers! Stoere retro uitstraling maar tegelijkertijd voorzien van een elektrische aandrijving. De Spyder Wheelz E-Choppers kunnen geregistreerd worden onder brom of snorfietskenteken. 

Kom de E-Chopper testen bij de Wheelz Experience Center Recreatiespeelgoed/Bikesland Kampen. 

Zakelijk

De E-chopper is interessant om in te zetten voor B2B. 

De pluspunten:

  • Klimaat-neutraal
  • Duurzame mobiliteit
  • Onderhoudsarm
  • Riante actieradius 
  • Hoge Wow & Fun Factor
  • Opstappen en wegrijden
  • Snelle return On investment
  • Subsidiemogelijkheden
  • Direct uit voorraad leverbaar

MIA/VAMIL

Interessante financiële voordelen heeft u met onze stoere, groene e-scooters via deze investeringsaftrek voordeel van wel 75% op het eerste jaar.

Vaarwel Fossiele Brandstof 
Niet alleen zuinig op de weg, maar ook gunstig voor je portemonnee. Alledaagse verborgen kosten behoren met onze E-Chopper definitief tot het verleden. Parkeerkosten, eindeloze ritjes me het OV, tankbonnetjes: je kunt ze allemaal vergeten. Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot meer dan 1.000 euro per 10.000 km.

Recreatiespeelgoed is partner
Recreatiespeelgoed is partner en dealer van het merk Spyder Wheelz. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt om kennis te maken met deze stoere retro elektrische scooter. Of het nou gaat om koop of verhuur mogelijkheden. 

Spyder Wheelz is verkrijgbaar bij: Bikesland - Recreatiespeelgoed - Outdoorspeelgoed 

Leisure of Verhuur 

Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter door het Contact formulier in te vullen

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x