Rockboard Scooter

Sorteren op:

Het coole en unieke van de Rockboard is de "rockende" functie die gepatenteerd is.
De Rockboard Scooter is de "hottest" scooter op de markt.
Je kan via de Rockboard scooter steppen zonder de grond te raken.
€119,95
Actie
Terug van weggeweest.
De Rockboard Scooter is de "hottest" scooter op de markt.
Het coole en unieke van de Rockboard is de "rockende" functie die gepatenteerd is.
€139,95 €119,95

De Rockboard scooter is op speelgoedgebied de grootste hit in diverse jaren. Zo is de scooter gekozen tot speelgoed van het jaar 2013/2014 in de leeftijdscategorie negen tot elf jaar.

Deze step kan op 2 manieren gebruikt worden. Door middel van steppen en door middel van een Rock beweging. Dit maakt deze step uniek en bijzonder. Doel ervan is kinderen weer actief buiten te laten spelen.

Wat is dat nu precies, een rockboard scooter?  

De Rockboard scooter is het summum van alle mechanische scooters. Je kan met deze Rockboardscooter zonder überhaupt de grond te raken heerlijk steppen of rijden. Zet beide voeten op het voetendek en "rock" op en neer. 

De op en neer gaande beweging activeert de ketting die er vervolgens voor zorgt dat er een snelle verplaatsing naar voren plaatsvindt.  

Het superstrakke en kindvriendelijke design van de goedkope rockboard step scooter biedt veel fun. Hoge snelheden tot wel 18km/h zijn mogelijk met de Rockboard step scooter, en dit alles voor weinig geld.

De Rockboard space scooter heeft weinig onderhoud nodig en is uiteraard CO2 vrij. Het is degelijk ontworpen en gemaakt van sterke materialen zoals staal, gegoten aluminium, en hoogwardige kunststoffen. Dit in combinatie met de lichtgewicht vormgeving vormt de basis van dit hippe rockboard scooter.

De rockboard step scooter is een garantie voor kwaliteit en veel rijplezier. U kunt online Rockboard scooter of losse space scooter onderdelen kopen en bestellen via onze webwinkel. Of kom naar onze winkel/showroom en maak een proefrit.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x