Roberto Sport

Sorteer op:

Voetbaltafel zonder muntinworp met een geharde onbreekbare glasplaat. De beste keuze voor gebruik in scholen of instellingen, met maximale veiligheid voor kinderen. De bal kan er niet uitvliegen en dus geen schade veroorzaken aan meubels en ramen.
€849,00
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik.
De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en geschikt voor: campings, resorts aan het strand, zwem- of badaccommodaties, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen.
€1.379,00
Voetbaltafel welke officieel goedgekeurd is voor trainingen door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF).
De tafel is mede ontwikkeld door de bond en internationale spelers en uitgevoerd met nieuwe technieken waardoor de tafel een uitmuntende kwalite
€1.089,00
Een voetbaltafel met felle kleuren die in elke kinderkamer zal volstaan en veel spannende en uitdagende momenten bezorgd. De hoge kwaliteit materialen die gebruikt zijn bij deze tafel maakt het mogelijk om te spelen met de hele familie.
€449,00
Voetbaltafel Roberto Sport Export Cover is uitgevoerd met een glasplaat en munt inworp systeem. Dit zware model is zeer geschikt voor openbaar gebruik, zoals op scholen of in de sportkantine.
€1.189,00
Voetbaltafel van Roberto Sport met muntinworp systeem. Zeer stevig model, opgebouwd uit 24mm dik triplex met laminaat laag en behandeld tegen vocht en zon. Het model bestaat uit 2 delen zodat de tafel gemakkelijk geopend kan worden om bij de binnenkant te
€889,00
Actie
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik.
De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en geschikt voor: campings, resorts aan het strand, zwem- of badaccommodaties, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen.
€829,00 €789,00
Voetbaltafel speciaal gemaakt voor kinderen. Na het scoren van een doelpunt komt het tafelvoetbalballetje in één van de zijkanten tevoorschijn. Verkrijgbaar in de kleur blauw of rood
€224,95
De voetbaltafel Pro Winner wordt ook wel de voetbaltafel voor professionals genoemd. Door de 50 jaar ervaring van Roberto Sport en in samenspraak met Italiaanse competitiespelers is de Pro Winner de beste voetbaltafel geworden in zijn klasse.
€889,00

Roberto Sport werd in 1947 in Turijn opgericht en heeft door de jaren heen een eervolle positie verworven in de evolutie van de automatische amusementsector. Dat is niet alleen te danken aan het feit dat het een van de beste fabrikanten van tafelvoetbal is over de hele wereld, maar ook vanwege zijn voortdurende bijdrage aan de technologische en promotionele ontwikkeling. In feite heeft de Roberto Sport vandaag uitstekende "Made in Italy" -producten gevestigd en heeft het zijn identiteit in de afgelopen 70 jaar weten te behouden. Om zich aan te passen aan de steeds veeleisender wordende en competitievere markt, heeft Roberto Sport zich uitgebreid en heeft een breed scala aan voetbaltafels aangeboden, al dan niet met het muntmechanisme, evenals biljart-, tennis- en hockeytafels.

Om alle productieprocedures te beheersen en een concurrerende kwaliteit te garanderen, heeft het bedrijf veel inspanningen en investeringen gedaan in zijn productieafdelingen.

 

De productie wordt bijna volledig uitgevoerd binnen de fabriek van Lessolo door alleen de geselecteerde en gecontroleerde lokale materialen te gebruiken die de realisatie van een "100% Made in Italy" kwaliteitsproduct mogelijk maken.

De procedure start wanneer het laminaat wordt gelijmd op onbewerkt hout en vervolgens wordt verwerkt met moderne numerieke besturingsstroomafnemers.

De geharde en verchroomde stalen staven worden inwendig behandeld en gegoten.

Twee spuitgiet- en persgietmachines maken de interne productie mogelijk van de meeste kunststofcomponenten zoals bussen, grepen, deuren, enz.

Een uitgerust metalen timmerwerk zorgt voor de productie van alle ijzeren en metalen onderdelen.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x