Olifu

Sorteren op:

De Bikez Racer is geen gewone trapskelter. Je komt vooruit door je voeten afwisselend heen en weer te bewegen. Zo maak je snelheid en je voeten gebruik je ook om te sturen. De Bikez Racer onderscheidt zich door de absolute topkwaliteit.
€229,00
Super leuke Pipo de Clown wagen van keteldruk geïmpregneerd dennenhout.
€1.849,00
Laat maar stromen! … De watergoten worden met de handwaterpomp of een emmer (niet inbegrepen) gevuld. Afhankelijk van de ruimte kunnen de goten L-vormig, U-vormig of zigzaggend worden opgesteld, waarna ze uitmonden in de watertafel.
€1.279,00
Fröbelen met magnetische ballen. Plaats de ballen op de houten staafjes. Lastig? Dat valt reuze mee. Door de sterke magneet klikt de bal makkelijk op z'n plek. Dat geeft een positieve ervaring.
€89,00
De Bikez Racer is geen gewone trapskelter. Je komt vooruit door je voeten afwisselend heen en weer te bewegen. Zo maak je snelheid en je voeten gebruik je ook om te sturen. De Bikez Racer onderscheidt zich door de absolute topkwaliteit.
€229,00
Een waterbaan buiten, een knikkerbaan binnen. Inhoud: 12 houten water-/ballenbanen (bootjes en waterbakken niet inbegrepen).
€296,00
Super mooie Villa van keteldruk geïmpregneerd dennenhout.
Is gekeurd volgens de norm voor speeltoestellen (NEN-EN-1176)
€1.299,00
Leef je uit met deze set! Bekijk hieronder de video!
Deze superleuke, magnetische knikkerbaan (68-delig) bestaat uit magnetische blokken, rechte stukken en bochten waarin slimme magneten zitten.
€195,00
Samen naast elkaar op de Bikez Snake Duo. Dat betekent overleggen met elkaar hoe je het gaat aanpakken. Welke kant willen we op. Gaan we naar rechts of naar links en hoe doen we dat dan? Samen bewegen en sturen. Super uitdagend, én leuk.
€419,00
Met deze gave step van Olifu maak je de leukste rondjes op het schoolplein.
Metalen kogellagers, handig in combinatie met zand.
€329,00
Metalen kogellagers, handig in combinatie met zand.
€499,00
Een gave traktor van keteldruk geïmpregneerd dennenhout.
Lekker rijden met de trekker.
Makkelijke montage door de elementconstructie. In een paar minuten klaar om te spelen.
€1.199,00

Het in Duitsland gevestigde Olifu ontwikkelt al 25 jaar in samenwerking met therapeuten en leerkrachten origineel en hoogwaardig educatief speelgoed en ontwikkelingsmateriaal. Inmiddels levert Olifu deze bijzondere producten over de hele wereld, waa]aronder ook in Nederland en België. Naast de grote educatieve waarde en het gebruik van hoogwaardige materialen wordt er veel aandacht aan de afwerking van de producten besteedt. Dit maakt Olifu producten duurzaam en veilig. Olifu-producten zijn uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik op school, kinderopvang, zorgboerderij e.d., wat de veiligheid ook na vele jaren speelplezier waarborgt. 

Ontdek Olifu.
Recreatiespeelgoed is officiële dealer van Olifu. Ervaar de absolute topkwaliteit van Olifu geheel vrijblijvend.
Kom kijken, kom testen, kom ervaren. Recreatiespeelgoed is gevestigd in Kampen. U bent welkom in onze winkel/showroom van bijna 1000m2.
Daarnaast komen graag bij u op bezoek om de Olifu materialen te demonstreren.

Bel ons daarom voor een geheel vrijblijvende afspraak: 06-37482445 of stuur een mail naar [email protected]

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x