Jungle Gym

Sorteer op:

Deze duoschommel is ideaal om samen met vriendjes of vriedinnetjes te schommelen. De coördinatie en behendigheid worden verder ontwikkeld en daarnaast versterkt het de arm- en beenspieren.
€219,00
De Jungle Peak is een buitengewoon degelijke schommel met glijbaan en prikkelt de zintuigen met zijn diverse speelmogelijkheden.
€429,00
De houten schommelmodule kan aan alle Jungle Gym speeltoestellen of los aan een muur bevestigd worden. De houten schommel is extra stevig door de unieke gepatenteerde beugels, inclusief rode Swing Seat™, schommeltouw, schommelhaken, grondankers en af...
€152,00
Het houten winkeltje is een slimme aanvulling voor je speeltoren die sociale interactie bevordert en zorgt voor urenlange entertainment voor nieuwsgierige kids.
€219,00
Deze aanbouwschommel is een zinderende toevoeging aan elk speeltoestel omdat kinderen van schommelen nooit genoeg kunnen krijgen. De aanbouwschommel beantwoord aan de natuurlijke behoefte aan spel en stimuleert dynamische beweging.
€185,00
Met schommelgelegenheid voor twee biedt de Jungle Swing traditionele ontspannende wiegende beweging aangevuld met vernieuwing. Deze kinderschommel ondersteunt de ontwikkeling van coördinatie en behendigheid, en versterkt de arm- en beenspieren.
€219,00
Kinderen die nét de tuin in kunnen lopen, zoeken daar iets om te spelen. Dit leuke speelhuisje is dan ideaal; inclusief krijtbord en luikjes in felle kleuren met speciaal ontworpen hoek verbindingen.
€582,00
Een open speeltoestel voor de kleine tuin met eenvoud als zijn kracht, met een zandbak, ladder en golvende glijbaan.
€345,00
Beginnend bij de zandbak onderin stijgt de Jungle Villa tot een vierkante ruimte voorzien van een gebogen zeildoekdak. Dit deluxe kinderspeeltoestel voor de tuin is dan wel exclusief kroonluchters, maar zou zeker niet misstaan in de Franse tuinen van...
€654,00
Een stevige speelhuis met glijbaan, sterke stadsmuren en beveiligde kasteelpoorten.
€452,00
Kies voor urenlang speelplezier met een Jungle Gym speeltoestel.
Dit houten speeltoestel is uitgevoerd volgens de laatste kinderkleurentrends, een snelle achteruitgang en bekroond met een stijlvol dak.
€812,00
Jungle Gym Speeltoren Cubby is een middelgroot speeltoestel met twee in hoogte verschillende platvormen.
De Jungle Cubby heeft als extra's een klimmuur, een stuur en een zandbak.
€692,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x