Jungle Gym

Sorteer op:

Een open speeltoestel voor de kleine tuin met eenvoud als zijn kracht, met een zandbak, ladder en golvende glijbaan.
€345,00
De houten schommelmodule kan aan alle Jungle Gym speeltoestellen of los aan een muur bevestigd worden. De houten schommel is extra stevig door de unieke gepatenteerde beugels, inclusief rode Swing Seat™, schommeltouw, schommelhaken, grondankers en af...
€152,00
Deze aanbouwschommel is een zinderende toevoeging aan elk speeltoestel omdat kinderen van schommelen nooit genoeg kunnen krijgen. De aanbouwschommel beantwoord aan de natuurlijke behoefte aan spel en stimuleert dynamische beweging.
€185,00
De Jungle Peak is een buitengewoon degelijke schommel met glijbaan en prikkelt de zintuigen met zijn diverse speelmogelijkheden.
€429,00
Een stevige speelhuis met glijbaan, sterke stadsmuren en beveiligde kasteelpoorten.
€452,00
Deze duoschommel is ideaal om samen met vriendjes of vriedinnetjes te schommelen. De coördinatie en behendigheid worden verder ontwikkeld en daarnaast versterkt het de arm- en beenspieren.
€219,00
Beginnend bij de zandbak onderin stijgt de Jungle Villa tot een vierkante ruimte voorzien van een gebogen zeildoekdak. Dit deluxe kinderspeeltoestel voor de tuin is dan wel exclusief kroonluchters, maar zou zeker niet misstaan in de Franse tuinen van...
€654,00
Menig speeltuin zou jaloers zijn, de Jungle Mansion is een klassiek, groot ontworpen speeltoestel voor in de tuin, perfect voor de wat meer veeleisende klant.
€792,00
Speeltoren Chalet is een mooi rustiek houten speeltoestel met Wave-glijbaan en een houten zandbak onderin. Een uniek speelhuisje gemaakt uit hout dat rechtstreeks uit de Zwitserse Alpen lijkt te komen.
€682,00
Speeltoestel Jungle Gym Barn met 2 platforms en inclusief glijbaan!
Van alle kanten toegankelijk, de Jungle Barn heeft meerdere toegangen en een Wave-glijbaan. Hoe je dit speeltoestel met glijbaan plaatst is aan jou, afhankelijk van je wensen.
€945,00
Kies voor urenlang speelplezier met een Jungle Gym speeltoestel.
Dit houten speeltoestel is uitgevoerd volgens de laatste kinderkleurentrends, een snelle achteruitgang en bekroond met een stijlvol dak.
€812,00
Jungle Gym Speeltoren Cubby is een middelgroot speeltoestel met twee in hoogte verschillende platvormen.
De Jungle Cubby heeft als extra's een klimmuur, een stuur en een zandbak.
€692,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x