Jungle Gym

Sorteer op:

De houten schommelmodule kan aan alle Jungle Gym speeltoestellen of los aan een muur bevestigd worden. De houten schommel is extra stevig door de unieke gepatenteerde beugels, inclusief rode Swing Seat™, schommeltouw, schommelhaken, grondankers en af...
€139,00
Een open speeltoestel voor de kleine tuin met eenvoud als zijn kracht, met een zandbak, ladder en golvende glijbaan.
€314,00
Een stevige speelhuis met glijbaan, sterke stadsmuren en beveiligde kasteelpoorten.
€410,00
Het houten winkeltje is een slimme aanvulling voor je speeltoren die sociale interactie bevordert en zorgt voor urenlange entertainment voor nieuwsgierige kids.
€199,00
Jungle Gym Speeltoren Cubby is een middelgroot speeltoestel met twee in hoogte verschillende platvormen.
De Jungle Cubby heeft als extra's een klimmuur, een stuur en een zandbak.
€629,00
Een compacte en effectieve aanvulling op de houten speeltoestellen die uitstekende visuele uitdagingen biedt.
€179,00
De Jungle Peak is een buitengewoon degelijke schommel met glijbaan en prikkelt de zintuigen met zijn diverse speelmogelijkheden.
€389,00
Beginnend bij de zandbak onderin stijgt de Jungle Villa tot een vierkante ruimte voorzien van een gebogen zeildoekdak. Dit deluxe kinderspeeltoestel voor de tuin is dan wel exclusief kroonluchters, maar zou zeker niet misstaan in de Franse tuinen van...
€594,95
Deze aanbouwschommel is een zinderende toevoeging aan elk speeltoestel omdat kinderen van schommelen nooit genoeg kunnen krijgen. De aanbouwschommel beantwoord aan de natuurlijke behoefte aan spel en stimuleert dynamische beweging.
€169,00
Menig speeltuin zou jaloers zijn, de Jungle Mansion is een klassiek, groot ontworpen speeltoestel voor in de tuin, perfect voor de wat meer veeleisende klant.
€719,95
Kies voor urenlang speelplezier met een Jungle Gym speeltoestel.
Dit houten speeltoestel is uitgevoerd volgens de laatste kinderkleurentrends, een snelle achteruitgang en bekroond met een stijlvol dak.
€739,00
Een grote uitbreiding van een speeltoestel in de tuin, een combinatie van klimmen, evenwicht bewaren en trekkracht ineen.
€429,00
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x