HeBlad

Sorteren op:

De tafel biedt door de afmeting vele verschillende spelmogelijkheden. De kinderen zijn vaak zelf heel inventief in het bedenken van de verschillende spelletjes. Geschikt voor openbaar gebruik.
€2.309,00
Picknickset Standaard Antraciet-Beton XL
Deze zeer grote betonnen picknicktafel biedt plaats aan 18-20 personen. Dé ideale betonnen tafel voor grote groepen mensen in openbare ruimte.
€3.440,00
Deze witte tafeltennistafel heeft afgeronde hoeken, hierdoor is de kans op ongelukjes een stuk kleiner. De jongere kinderen spelen een spelletje ‘rond de tafel’ mee zonder zich te kunnen bezeren aan de hoeken.
€1.565,00
De voetbaltafels van HeBlad is uit één stuk beton gegoten. Dit betekent dat het onderstel en de speelbak niet van elkaar te scheiden zijn.
€2.389,00
De jongere kinderen spelen nu op deze tafel ook rustig een spelletje ‘rond de tafel’ mee.
Een hele solide tafeltennistafel waar men jarenlang plezier aan kan beleven. Geschikt voor openbaar gebruik.
€1.689,00
Deze pingpongtafel is de opvolger van de klassieke rechthoekige tafel.
De jongere kinderen spelen nu op deze tafel ook rustig een spelletje ‘rond de tafel’ mee.
Geschikt voor openbaar gebruik.
€1.689,00
De rechthoekige tafeltennistafel is een recreatieve wedstrijdtafel voor buiten. Doordat de tafel voorzien is van onder- en bovenwapening doorstaat de tafel weer en wind: goed voor jarenlang speelplezier. Geschikt voor openbaar gebruik.
€1.542,00
Bank DeLuxe Antraciet-Beton Ovaal
Met deze mooie antraciet kleurige betonnen ovale bank, kun je het schoolplein speels inrichten.
€895,00
Betonnen bank naturel beton ovaal
Een zitbank in een mooie ovale vormgeving.
€650,00
Deze ronde tafeltennistafel staat garant voor veel speelplezier. Een speeltafel waar vele kinderen zich tegelijkertijd mee kunnen vermaken. Geschikt voor openbaar gebruik.
€2.309,00
De ideale tafel om meerdere personen gelijktijdig een spel te kunnen laten spelen. Onze ronde tafeltennistafel biedt de mogelijkheid tot verschillende spellen. Geschikt voor openbaar gebruik.
€2.178,00
De rechthoekige tafeltennistafel met blauw speelblad is een recreatieve wedstrijdtafel voor buiten. Doordat de tafel voorzien is van onder- en bovenwapening doorstaat de tafel weer en wind: goed voor jarenlang speelplezier.
€1.525,00

Speeltafels voor buiten van beton

Speeltafels van HeBlad  worden uit één stuk beton gegoten. Dit betekent dat het onderstel en de speelbak niet van elkaar te scheiden zijn.

Voetbaltafel:
Voor de massieve stangen, doelen en benodigde schroefjes is een hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal gebruikt. Zelfs de zoute zeelucht laat geen enkel spoortje na. 
De voetbalpoppen en de scorebalkjes zijn gemaakt van onbreekbaar kunststof. Zie de test op deze pagina bij de video`s.
Aan de onderkant van de doelen zitten gaatjes en de hoeken in de speelkast lopen schuin af waardoor regenwater eenvoudig uit de speelbak kan verdwijnen.
Deze antracietkleurige voetbaltafel wordt standaard geleverd met zwarte en witte spelers en dito scorebalkjes. 
Standaard worden 6 balletjes meegeleverd.
Optioneel zijn de voetbalpoppen en scorebalkjes ook verkrijgbaar in 6 andere kleuren.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x