Govaplay

Sorteer op:

Het toestel wordt kant en klaar geleverd. Montage is niet nodig. Het product bestaat uit gerecyled kunststof planken die in de massa zijn gekleurd. De kunststof zandbak is voorzien van een veiligheidscertificaat.
€1.258,00
Het vlot bestaat uit een vlak van gerecyclede kunststof planken een kunststof paal en een kunststof roer. Het wordt kant en klaar geleverd en is voorzien van een veiligheidscertificaat.
€1.521,00
Het toestel wordt kant en klaar geleverd. Montage is niet nodig. Het product bestaat uit gerecycled kunststof planken die in de massa zijn gekleurd. De kunststof zandbak is voorzien van een veiligheidscertificaat.
€1.173,00
Het kunststof podium 1 2 3 wordt kant en klaar geleverd. De kinderen kunnen op de speelplaats gebruik maken van het veilige podium.
€1.374,00
De zandzeef wordt kant en klaar geleverd. Het product bestaat uit massieve recycling kunststof palen in de massa gekleurd en niet ingekleurde grijze planken
€735,00
Schip ahoi!
Een mooie en voor plezierige toevoeging voor op het schoolplein of de speelplaats.
€2.299,00
Dit is een picknicktafel met verlengde poten. De picknicktafel bestaat uit twee tafelpoten in A-vorm opgebouwd uit planken van 40 x 120 mm. Daarop worden een tafelblad en twee zitvlakken gemonteerd.
€503,00
De parasoltafel wordt kant en klaar geleverd. De parasoltafel kan schoongemaakt worden door met een zeepsopje en een spons of zachte borstel het product af te nemen.
€314,00
Deze kunststof parasolhouder kan gemonteerd worden op de GP36b4 of GP36b5.
€137,00
Dit Kunststof speeltoestel van Govaplast Play bestaat uit verschillende parcours elementen.
€7.995,00
Een mooie en zeker een plezierige toevoeging voor op het schoolplein of op de speelplaats.
Het bootje wordt kant en klaar geleverd en is gemaakt van recycling-kunststof planken en palen in de massa gekleurd. (beige, groen en bruin)
€1.170,00
Dit Kunststof speeltoestel van Govaplast Play bestaat uit verschillende parcours elementen.
€5.153,00

Govaplay speeltoestellen

De Govaplay zijn duurzaam en onderhoudsvrij en voldoen aan de NEN-EN 1176-1 norm. In het assortiment bevinden zich verschillende soorten speeltoestellen, zoals een kleine boot, of een speelhut die op het speelplein geplaatst kunnen worden. Voor de zandbak hebben we bijvoorbeeld een zandtafel die ingegraven kan worden. Het speelhuisje kan op de speelplaats worden gezet, maar met een speciaal grondanker kan deze ook in de zandbak worden geplaatst.

De artikelen van Govaplay zijn milieuvriendelijk, Milieuvriendelijk, duurzaam, kleurvast, splintervrij en massief.

Geschikt voor onder andere op scholen, kinderopvang, campings, instellingen en vakantieparken.

Duurzame speeltoestellen voor uw speelplaats nodig?

De Govaplay speeltoestellen zijn veilig en duurzaam. Het kunststof materiaal is stevig, onderhoudsvrij en makkelijk zelf te plaatsen.

Veilige speeltoestellen

Alle kunststof speeltoestellen zijn veilig verklaard en voldoen aan de Europese NEN-EN Norm 1176-1. Elk goedgekeurd toestel beschikt over een Tuv certificaat. Het is voor de speeltoestellen niet nodig om te voorzien in een valbrekende ondergrond, omdat geen enkel speeltoestel de hoogte van 60 cm passeert, de vastgestelde hoogte in de NEN-EN 1176-1 norm. De randen van de kunststof speeltoestellen zijn afgerond zodat de producten nog veiliger worden.

Verander de speelplaats keer op keer

Veel van de speeltoestellen zijn verplaatsbaar, waardoor de speelplaats keer op keer van inrichting kan veranderen. De ene keer zijn de kunststof speeltoestellen verspreid over het hele gebied, de andere keer plaatst u ze dichter bij elkaar voor een geconcentreerd speelplezier.

Kleuren speeltoestellen

De speeltoestellen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De basiskleuren zijn rood, groen, blauw en geel te verkrijgen. Verschillende producten hebben we in de combinatiekleuren bruin-beige, groen-beige en bruin-zwart.

Duurzame cyclus

Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Deze grondstoffen worden verhit en gemixed. Hierdoor ontstaat een nieuw product wat in mallen wordt geperst en waaruit de uiteindelijke profielen voor de kunststof speeltoestellen komen. Deze profielen zelf zijn ook weer volledig recyclebaar. De duurzame cyclus wordt zo voortgezet.

Eigenschappen kunststof

Kunststof heeft de uitstraling van hout, maar beschikt over eigenschappen die het product duurzamer en veiliger maken. Bij normaal gebruik scheurt en splintert het materiaal niet. Tevens is kunststof rotvrij en hebben insecten en schimmels geen kans. De massieve planken zijn in de massa gekleurd en hebben een licht generfde en glanzende structuur. De kunststof profielen hoeven niet geimpregneerd te worden en lekken dus na verloop van tijd geen schadelijke stoffen in het milieu.

Onderhoudsvrij

Het is niet nodig het product regelmatig te verven of beitsen. Vriezen, regen en zon hebben bijna geen invloed op het materiaal. Het product hoeft niet geschuurd te worden. De verkleuring is minimaal. Het schoonmaken kan gedaan worden met een lauw warm sopje en een doek.

Verankering speeltoestellen

Voor sommige producten is het nodig deze te bevestigen aan de bodem. Producten die in de zandbak geplaatst worden moeten soms ingegraven worden. Een fundering van beton of gestabiliseerd zand is niet nodig. Voor specifieke verankeringsvragen kunt u beter kijken bij het door u gewenste product.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x