Govaplast street

Sorteer op:

Zeshoekige picknicktafel uit gerecycleerde kunststof. Zitplaatst voor 12 personen. Banken en tafel uit 1 stuk. Metaalverstevigde planken. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€1.259,00
Picknicktafel uit recycling kunststof, model met eenvoudige instap met rugleuning. Banken en tafel in 1 stuk. Metaal verstevigde planken. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€1.121,00
De bank heeft 5 planken van 4 x 12 x 180 cm die liggen in de uitsparingen van de 2 kunststof bankvoeten. De bank is voorzien van een rugleuning.
€592,00
Kunststof picknicktafel voor volwassenen en grote kinderen. Dit model is o.a. speciaal ontwikkeld voor minder valide mensen zodat de rolstoel er ook nog onder kan aan de kopse kanten.
€979,00
Picknicktafel uit recycling kunststof, klassiek model. Keuze uit 5 verschillende modellen, specifiek ontworpen voor parken, speeltuinen, scholen en restaurants. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€828,00
Het bankje is gemaakt van recycling kunststof planken die in de massa zijn gekleurd. Ter versteviging is onder het zitvlak een gegalvaniseerde strip geplaatst.
€344,85
Picknicktafel uit recycling kunststof, model met eenvoudige instap zonder rugleuning. Banken en tafel in 1 stuk. Metaal verstevigde planken. Leverbaar in 9 kleuren.
€975,00
De picknicktafel Oslo Mensa G heeft verlengde poten en is uitermate geschikt voor horeca. De planken van het tafelblad zijn aaneengesloten, zodat er geen tussenruimte is.
€902,00
Bank met rugleuning uit gerecycleerd kunststof. Metaal-verstevigde planken.
Verkrijgbaar in vijf kleuren.
€341,00
Bank met rugleuning en armsteunen in recycling kunststof. Metaalverstevigde planken.
€715,00
Bank met rugleuning (ook zonder rugleuning leverbaar) uit recycling kunststof. verschillende combinaties mogelijk. Ook beschikbaar als opstelling met 4 banken b.v. rond een boom.
€417,00
Bank met rugleuning (ook zonder rugleuning leverbaar) uit recycling kunststof. verschillende combinaties mogelijk. Ook beschikbaar als opstelling met 4 banken b.v. rond een boom.
€417,00

Straat- en parkmeubilair uit gerecycleerd kunststof.

Govaplay meubilair

De kunststof meubelen in de Govaplay lijn kenmerken zich door een divers aanbod van meubelen voor verschillende leeftijdscategorien. Zo hebben we kleuterbanken en kleine picknicktafels. Voor de oudere kinderen zijn er ook een eenvoudig zitbankje en een grote kunststof picknicktafel. Meer meubelen zijn te vinden bij het Govaplay meubilair.U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x