Govaplast street

Sorteer op:

Picknicktafel uit recycling kunststof, model met eenvoudige instap met rugleuning. Banken en tafel in 1 stuk. Metaal verstevigde planken. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€1.121,00
Kunststof picknicktafel voor volwassenen en grote kinderen. Dit model is o.a. speciaal ontwikkeld voor minder valide mensen zodat de rolstoel er ook nog onder kan aan de kopse kanten.
€979,00
De picknicktafel Oslo Mensa G heeft verlengde poten en is uitermate geschikt voor horeca. De planken van het tafelblad zijn aaneengesloten, zodat er geen tussenruimte is.
€902,00
Bank met rugleuning (ook zonder rugleuning leverbaar) uit recycling kunststof. verschillende combinaties mogelijk. Ook beschikbaar als opstelling met 4 banken b.v. rond een boom.
€417,00
Picknicktafel uit recycling kunststof, klassiek model. Keuze uit 5 verschillende modellen, specifiek ontworpen voor parken, speeltuinen, scholen en restaurants. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€828,00
Zeshoekige picknicktafel uit gerecycleerde kunststof. Zitplaatst voor 12 personen. Banken en tafel uit 1 stuk. Metaalverstevigde planken. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€1.259,00
Zitbank uit recycling kunststof, 3 beschikbare afmetingen. Mooi te combineren met de gebogen Canvas 30° en de Canvas tafel.
€398,00
Bank met rugleuning (ook zonder rugleuning leverbaar) uit recycling kunststof. verschillende combinaties mogelijk. Ook beschikbaar als opstelling met 4 banken b.v. rond een boom.
€394,00
Bank uit recycling kunststof, 3 beschikbare afmetingen. Mooi te combineren met de gebogen Canvas 30° en de Canvas tafel. Voorzien van rugleuning.
€629,00
Het bankje is gemaakt van recycling kunststof planken die in de massa zijn gekleurd. Ter versteviging is onder het zitvlak een gegalvaniseerde strip geplaatst.
€344,85
Omheining met afzonderlijke panelen uit recycling kunststof. Panelen met doorkijk, gebruikt voor afvalcontainers of voor fietsenstallingen. Verankering op harde ondergrond door middel van metalen houders of in losse grond door middel van verlengde po...
€189,00
Tafel uit recycling kunststof. Verschillende combinaties mogelijk. Ook beschikbaar als opstelling met 4 banken b.v. rond een boom.
€498,00

Straat- en parkmeubilair uit gerecycleerd kunststof.

Govaplay meubilair

De kunststof meubelen in de Govaplay lijn kenmerken zich door een divers aanbod van meubelen voor verschillende leeftijdscategorien. Zo hebben we kleuterbanken en kleine picknicktafels. Voor de oudere kinderen zijn er ook een eenvoudig zitbankje en een grote kunststof picknicktafel. Meer meubelen zijn te vinden bij het Govaplay meubilair.U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x