Govaplast street

Sorteer op:

Bank met rugleuning uit gerecycleerd kunststof. Metaal-verstevigde planken.
Verkrijgbaar in vijf kleuren.
€341,00
Picknicktafel uit recycling kunststof, model met eenvoudige instap met rugleuning. Banken en tafel in 1 stuk. Metaal verstevigde planken. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€1.121,00
Deze designer kunststof bank met leuning is zo minimalistisch mogelijk ontworpen. Pure en strakke lijnen die zorgen voor een zitmeubel dat in elke situatie een aanvulling is van de omgeving. Verkrijgbaar in 4 kleuren.
€856,00
Zeshoekige picknicktafel uit gerecycleerde kunststof. Zitplaatst voor 12 personen. Banken en tafel uit 1 stuk. Metaalverstevigde planken. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€1.259,00
Picknicktafel uit recycling kunststof, model met eenvoudige instap zonder rugleuning. Banken en tafel in 1 stuk. Metaal verstevigde planken. Leverbaar in 9 kleuren.
€975,00
Bank met rugleuning (ook zonder rugleuning leverbaar) uit recycling kunststof. verschillende combinaties mogelijk. Ook beschikbaar als opstelling met 4 banken b.v. rond een boom.
€394,00
De tafel bestaat uit 4 O-vormige zwarte voeten waarop het blad van de tafel wordt vastgemaakt met schroeven. Te combineren met een bank.
€785,00
Picknicktafel uit recycling kunststof, klassiek model. Keuze uit 5 verschillende modellen, specifiek ontworpen voor parken, speeltuinen, scholen en restaurants. Verkrijgbaar in 9 kleuren.
€828,00
Kunststof picknicktafel voor volwassenen en grote kinderen. Dit model is o.a. speciaal ontwikkeld voor minder valide mensen zodat de rolstoel er ook nog onder kan aan de kopse kanten.
€979,00
De Palma is vierkante bloembak uit recycling kunststof. Hij is voorzien van 4 hoekpoten met vellingkanten die bij de bi-color versie van de bloembak zwart zijn.
€632,00
De Versailles is een vierkante plantenbak die meestal als boombak gebruikt wordt. Deze boombak is een robuuste bak met metalen hoekprofielen aan de binnenkant en een extra ondersteuning onder de bodemplaat die voorzien is van drainagegaten.
€1.330,00
Zitbank uit recycling kunststof, 3 beschikbare afmetingen. Mooi te combineren met de gebogen Canvas 30° en de Canvas tafel.
€402,00

Straat- en parkmeubilair uit gerecycleerd kunststof.

Govaplay meubilair

De kunststof meubelen in de Govaplay lijn kenmerken zich door een divers aanbod van meubelen voor verschillende leeftijdscategorien. Zo hebben we kleuterbanken en kleine picknicktafels. Voor de oudere kinderen zijn er ook een eenvoudig zitbankje en een grote kunststof picknicktafel. Meer meubelen zijn te vinden bij het Govaplay meubilair.U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x