Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Garlando

Sorteren op:

Garlando Muliti game tafel 12-in1 Spellentafel biedt 12 spellen in één.
€256,95
Professionele Garlando voetbaltafel met anti breekbare glasplaat afdekking in de kleur briar wood/zwart. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntinworp op € 0,50 per spel.
€1.699,00
Voetbaltafel met gezandstraalde speelveld-glasplaat voor een perfect speelplezier! De nieuwe lijn van de Garlando voetbalspellen heeft een professioneel karakter in een leuke prijsklasse.
€654,00
De F-Zero Soccer Game Holland is een geweldig leuke voetbaltafel voor de kids.
De voetbaltafel is uitgevoerd met telescopische stangen. Dit om de veiligheid van de kinderen te garanderen.
€137,50
Een tafel geschikt voor intensief gebruik.
Een vernieuwend model voetbaltafel met BOVENGLASPLAAT maar ZONDER MUNTINWORP. Deze tafel heeft een gesloten ballensysteem.
€1.185,00
Deze tafel is zeeer geschikt voor buiten gebruik doordat deze weatherproof is. De G-500 WEATHERPROOF WHITE is in alle opzichten een meer dan stevige voetbaltafel voor jarenlang speelplezier.
€1.019,00
De DALLAS POOLTAFEL is special ontwikkeld voor de kleine ruimtes. Uitermate geschikt voor de kinderen geeft deze tafel een groot speelplezier.
€99,00
Een professionele voetbaltafel met boven glasplaat, zonder muntinworp.. Het speelveld is voorzien van een zand gestraalde glasplaat en de stangen zijn 16 mm. met gegoten poppen in de kleuren rood/blauw.
€1.559,00
De F-ZERO TELESCOPISCH is een leuke voetbaltafel voor de beginnende speler van 5-8 jaar. Uitgevoerd in kwaliteitsmaterialen geeft het onze jonge spelers een groot speelplezier.
€127,95
Met weer en wind buiten een potje tafelvoetbal spelen? Het kan met de Class Weatherproof voetbaltafel. Geschikt voor binnen en ook voor buitengebruik, een tafelvoetbaltafel die de weersomstandigheden kan weerstaan.
€1.385,00
Heeft u ruimtegebrek dan is deze voetbaltafel de oplossing voor uw probleem. Het unieke aan deze tafel zijn de inklapbare poten die ervoor zorgen dat de voetbaltafel na gebruik makkelijk te verplaatsen is (wieltjes aan linker zijkant).
€839,00
Professionele Garlando voetbaltafel met anti breekbare bovenglasplaat. Deze voetbaltafel is uitgevoerd met een mechanische muntproef op 0,50 Eurocent per spel.
€1.799,00

Garlando is sinds 1954 gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van sport- en vrijetijdsartikelen. De producten van Garlando worden gekenmerkt door hun hoogstaande kwaliteit en typische design.

Bij Garlando gaan vakmanschap en technologie hand in hand en dat merkt men aan de producten die het bedrijf groot hebben gemaakt; voetbaltafels, pooltafels, tafeltennistafels en air hockeys.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x