Fantasy Forts

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

Fantasy Forts

Fantasy Forts is speelgoed waarmee kinderen bouwwerken maken. Er zijn geen regels, de kinderen bepalen wat ze maken. Ze gebruiken hun fantasie en maken de mooiste en gekste creaties. Ze combineren Fantasy Forts met de meubels en het andere speelgoed in hun omgeving. Het bouwen geeft ze veel energie en creativiteit.

Fantasy Forts STURDY is ontwikkeld voor dagelijks en intensief gebruik. De panelen zijn ruim twee centimeter dik en gemaakt van karton waardoor het voldoende lichtgewicht is voor kinderen. Fantasy Forts STURDY panelen worden met elkaar verbonden door een slim systeem van 2-in-1 klittenband waardoor verbindingen altijd lukken. Daarnaast worden er 52 stukjes klittenband meegeleverd waarmee de panelen aan alles in de omgeving vastgemaakt kan worden.

Waar komt het vandaan?

Fantasy Forts is ontworpen in Nederland en wordt hier ook gemaakt. Het karton is van van FSC gecertificeerd papier en de gebruikte inkt is op waterbasis.

Hoe ruim ik het op?

Fantasy Forts kunnen simpel en netjes worden opgeruimd. Door het slimme 2-in-1 klittenbandsysteem ‘plak’ je de panelen aan elkaar. De losse stukjes klittenband bewaar je in de ‘ramen’ van de panelen.

Zit er genoeg klittenband bij?

Fantasy Forts STURDY wordt geleverd met 52 stukjes van 20 cm klittenband (deze dienen zelf geknipt te worden). Dat is ruim voldoende om alle mogelijke combinaties te maken.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x