Exit

Sorteer op:

De EXIT Aksent zandbak XL is een unieke zandbak van formaat voor kinderen. Hierin kan een kind lekker spelen, zandtaartjes maken, wegen voor speelgoed-auto's aanleggen etc.
€134,95
De EXIT Beach 300 is wel een heel mooi huisje. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via het glijbaantje glij je zo weer naar beneden!
€398,95
Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goal kan je overal voetballen.
Met een gratis bal t.w.v. 14,95 euro.
€82,95
Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Mega-Sett, mét pompsysteem, is maar liefst 4,75 meter lang en daarmee de grootste waterbaan in de EXIT AquaFlow serie.
€349,00
Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug.
€89,95
Kies je voor veiligheid in de straat? De EXIT X-Man Safety Keeper kan voor vele doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als keeper bij het oefenen van vrije trappen maar ook als waarschuwingsfiguur op straat.
€34,95
De EXIT Coppa voetbaldoel; een goal van formaat! 220 x 170 x 80
€139,95
De EXIT Maestro is met zijn afmetingen van 180 bij 120 cm een ideaal doel, voor zowel grote als kleine tuinen.
€89,95
LEVERBAAR VANAF 27-03-2017!
Het EXIT Backstop Net 600 is de ideale ballenvanger voor in je tuin! Bij een potje voetbal of basketbal kan het al snel gebeuren dat een bal te ver doorrolt, een paar bloempotten raakt of over de heg verdwijnt.
€149,00
Prachtige Zand- en Watertafel die ook nog eens mooi staat in uw tuin! De EXIT Aksent Zand- en Watertafel is een multifunctionele tafel. Hij is te gebruiken als tafel maar ook als leuke zand- en watertafel!
€78,95
Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Junior-Set is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier!
€199,00
EXIT JumpArenA All-in 1 ø244cm (8ft) Groen/Grijs ; een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Model 2017!
Tijdelijke aanbieding.
€249,00

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs
uitdaagt om buiten te spelen!

XIT Toys: "Leave the room, play outside!"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen we door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat ons speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden we op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x