Exit

Sorteer op:

De EXIT Yummy 100 houten buitenkeuken is een unieke en veelzijdige speelkeuken voor kinderen van 2-5 jaar. De keuken is van alle standaard gemakken voorzien: een fornuis, wasbak met kraan en opbergruimte.
€149,00
Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Mega-Sett, mét pompsysteem, is maar liefst 4,75 meter lang en daarmee de grootste waterbaan in de EXIT AquaFlow serie.
€349,00
Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goal kan je overal voetballen.
Met een gratis bal t.w.v. 14,95 euro.
€82,95
De EXIT Beach 300 is wel een heel mooi huisje. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via het glijbaantje glij je zo weer naar beneden!
€398,95
Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug.
€89,95
De EXIT Aksent zandbak XL is een unieke zandbak van formaat voor kinderen. Hierin kan een kind lekker spelen, zandtaartjes maken, wegen voor speelgoed-auto's aanleggen etc.
€134,95
De EXIT Maestro is met zijn afmetingen van 180 bij 120 cm een ideaal doel, voor zowel grote als kleine tuinen.
€89,95
Opvouwbare voetbaldoeltjes. Panna voetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal.
€104,00
De EXIT Aksent Zandtafel XL is een unieke zand- en speeltafel met royale afmetingen. Hierin kunnen kinderen lekker spelen met zand en mooie zandkastelen bouwen.
€177,95
Kies je voor veiligheid in de straat? De EXIT X-Man Safety Keeper kan voor vele doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als keeper bij het oefenen van vrije trappen maar ook als waarschuwingsfiguur op straat.
€34,95
De Trampoline Basket. Wil je nog meer plezier uit je trampoline halen? Dan is deze EXIT Trampoline Basketbal dé toevoeging voor jouw trampoline.
Deze EXIT Trampoline Basket past op alle veiligheidsnetten met een paaldiameter ø32mm t/m ø38mm.
€39,95
Wat is er nou leuker dan spelen met zand en water? Deze EXIT Zand- en Watertafel (met 2 bankjes) is een multi-functionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel!
€137,95

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs
uitdaagt om buiten te spelen!

XIT Toys: "Leave the room, play outside!"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen we door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat ons speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden we op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x