Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

EXIT

Sorteren op:

Actie
Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goal kan je overal voetballen.
Profiteer van onze actieprijs.
€99,95 €89,95
Het allercoolste rijdende speelgoed wat er op dit moment bestaat; EXIT Triker Pro 50 Black!
€269,00
Het EXIT Scala aluminium voetbaldoel is een ijzersterk maar tegelijkertijd lichtgewicht voetbaldoel die je ook nog eens eenvoudig kunt verplaatsen. Dit voetbaldoel, van 500 x 200 cm, is het grootste doel uit de EXIT Scala-familie.
€543,00
Laat je kinderen al vroeg kennis maken met de wondere wereld van het zelf kweken van groenten, kruiden en bloemen met de EXIT Aksent Trapezium kweektafel M!
€66,00
X-Man Safety Keeper van EXIT
€40,95
Nieuw in ons assortiment, de springle water speeltegels van Exit Toys. Interactief waterspeelgoed, te bedienen met Sprinqle app én voet-controller. Waterstralen tot wel 3 meter hoog
€282,00
Scoor goals met deze ultracoole EXIT Maestro voetbaldoel!
Maestro goal is de middelgrote goal van het merk EXIT.
€91,00
Het Galaxy portable basketball systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! Gebruiksgemak; quick-height-adjustment-system.
€389,00
Sportieve triker om een race mee te voeren. Daag al je vrienden uit om ze te kunnen verslaan!
€245,00
Hup Holland hup! Dit EXIT Flexx pop-up voetbaldoel staat volledig in het teken van Nederland. De pop-up voetbaldoelen zijn flexibel, handig mee te nemen en simpel op te zetten.
€17,95
Nieuw in ons assortiment, de springle water speeltegels van Exit Toys. Interactief waterspeelgoed, te bedienen met Sprinqle app én voet-controller. Waterstralen tot wel 3 meter hoog
€185,00
Los net voor het EXIT Maestro voetbaldoel.
€27,95

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs
uitdaagt om buiten te spelen!

EXIT Toys: "Leave the room, play outside!"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen we door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat ons speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden we op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x