Educo

Sorteren op:

Actie
Complete zand- en watertafel van Educo.
In de bak is een kunststof kraan gemonteerd voor waterafvoer.
€466,95 €435,95
Los plateau voor onder de zand- watertafel van Educo.
€87,95
Doordat er was aan dit bijzondere zand is toegevoegd kruimtelt het niet en droogt het niet uit.
Maak kennis met het leukste assortiment speelgoed voor het spelen met zand en water.
€31,95
Afdekplaat behorend bij de zand- watertafel van Educo.
Zand- watertafel van Educo met diverse toebehoren die los besteld kunnen worden.
€99,95
Onderstel t.b.v. de Educo zand- en watertafel.
Afmeting: 96 x 74 x 66 cm.
€139,95
Kinderen kunnen zelf de slagboom van horizontale naar verticale positie brengen. De slagboom is eenvoudig in en uit elkaar te halen, dus bij het opbergen neemt het geen onnodige extra ruimte in.
€19,50
Wie kent ze niet? De paardentuigjes van het schoolplein. Ze zijn er nu in een nieuwe kleur. Spelen op het schoolplein of in de sporthal.
€8,45
Een zandwatertafel om te spelen met zand en water?
Met de zandwatertafel van Klassehout is alles mogelijk.
€541,95
Losse bak behorend bij zand- watertafel van Educo met daarin een kunststof kraan gemonteerd voor waterafvoer.
€139,00
Een grote sterke rode schep met ergonomisch ontwerp. Formaat: 80 cm (l).
De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis.
€11,95
Maak kennis met het leukste assortiment speelgoed voor het spelen met zand en water.
Makkelijk hanteerbare kinderschep.
Assorti kleuren
€3,50
Blauwe werkbak om Moonsand (119.222) in te gebruiken en bewaren. Buitenmaat: 26,5 x 26,5 x 6 cm. Binnenmaat: 23,5 x 23,5 x 5,5 cm.
€9,95

Een leven lang spelend leren

Educo laat jonge kinderen kennismaken met taal, rekenen en motoriek op een speelse en creatieve manier. Onze ontwikkelingsmaterialen integreren spelen en leren. Dit maakt Educo uniek!

Educo is gebaseerd op de drie pijlers spelen, leren en leven.

SPELEN
Educo creëert speels, onderzoekend en uitdagend materiaal. Al onze ontwikkelingsmaterialen zetten het jonge kind aan tot spelen. Met als resultaat dat zij specifieke vaardigheden op een natuurlijke manier al spelend opdoen.

LEREN
De materialen van Educo vormen een stevige basis voor het leren. Onze nadruk op het speelse leren vraagt ook om speels lesgeven. Educo verzorgt duidelijke handleidingen met daarin uitleg over hoe het materiaal ingezet kan worden. Daarom zorgen onze Educo materialen en puzzels ervoor dat elke leerervaring optimaal en effectief benut wordt.

LEVEN
Educo helpt jonge kinderen de wereld om hen heen te begrijpen. Leerdoelen worden versterkt door ze te koppelen aan alledaagse handelingen. De Educo producten gebruiken ervaringen uit het dagelijks leven om leerbegrippen eigen te maken en te versterken.

De leerlijn van Educo is gecategoriseerd volgens leerdoelen en ontworpen om specifieke vaardigheden te stimuleren. Daarnaast heeft Educo een uitgebreid assortiment aan Educatief speelgoed en accessoires die ontworpen zijn om kinderen een zo optimaal mogelijke speelervaring te bieden. Wij geloven dat het speelgoed en de accessoires de natuurlijke ontwikkeling van het jonge kind ondersteunen en verbeteren. Of het nu gaat om rollenspel, het rijden op een driewieler of het bouwen van een knikkerbaan.

Een stevige basis voor ontwikkeling!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x