Early Rider

Sorteer op:

Monteer je koersstuur voor wanneer de haarspeldbochten liggen te wachten. De adrenaline komt boven bij het zien van mijn eerste baanmachientje. Earlyrider vraagt zich eigenlijk af waarom ze niet vroeger bij dit idee kwamen.
€219,95
Berg op? In de beugels! Met dit echte racestuur is dit de ideale loopfiets voor jonge tour-fans. Dankzij de hellende zit heb je meer controle over de fiets en is afzetten nog makkelijker. Klaar voor de start… ren!
€209,95
Early Rider

Opvallen - je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Dan kan je eerste loopfiets maar beter een Early Rider zijn. Deze oersterke fietsen kunnen alle uitdagingen aan waaraan jij ze onderwerpt. 

Het merk Early Rider staat bekend om de
 kwalitatief hoogwaardige houten loopfietsen. Early Rider zijn loopfietsen die worden gekenmerkt door het design en de hoogwaardige afwerking. De loopfietsen zijn gemaakt van eerste klasse kwaliteit hout en voldoen aan zowel de Europese als de Amerikaanse veiligheidseisen. Het coole ontwerp komt uit Engeland en is leuk voor zowel jongens als meisjes. Dankzij de vlammen op de zijkant en de spaakwielen met extra dikke banden zijn deze loopfietsen weer net wat anders dan andere loopfietsen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x