Dolly Bikes

Sorteer op:

Actie
Opruiming! Direct leverbaar. Van 1929 oor 1399 euro.
Bakfiets Dolly Bikes, uitvoering 2018 non-electric.
De Dolly Family N8 is een moderne bakfiets die licht en veilig rijdt.
€1.929,00 €1.349,00
Actie
Nieuw in ons assortiment, de Dolly Bikes Family met Voorwielmotor. De nieuwste generatie bakfiets met voorwielmotor.
Incl. schwalbe marathon plus tires - Incl. hydraulic discbrake on frontwheel - Incl. 450Wh 48V battery
€3.399,00 €2.899,00
Actie
Nieuw in ons assortiment, bakfietsen van het merk Dolly Bikes
De Dolly Family N8 is een moderne bakfiets die licht en veilig rijdt.
Maandactie tijdelijk 300 euro korting.
€1.899,00 €1.599,00
Met de Bisonyl regentent zitten de kinderen lekker beschut tegen wind, kou en regen.
De regentent is zo ontworpen dat deze gemakkelijk te monteren is, tevens is de regentent voorzien van meerdere handige ritsen.
€265,00
Met dit goed passende dekzeil is het geen ramp als de bakfiets buiten staat in weer en wind.
Gemakkelijk te monteren en te demonteren. De regenhoes is gemaakt van het degelijke en sterke Bisonyl.
€72,00
Met het 2e bankje kunnen er meer dan twee kinderen met de Dolly vervoerd worden.
Voor de montage van het 2e bankje zijn er al bevestigingsgaten in de bak aanwezig, het monteren gaat dan ook erg eenvoudig.
€159,00
Naast de succesvolle Dolly bakfiets voor kinderen, is de Dollycollectie uitgebreid met een Cargo transport-editie. Speciaal ontwikkeld samen met zakelijke gebruikers. Nederlandse topkwaliteit én betaalbaar.
Prijs op aanvraag
De optionele bagagedrager is eenvoudig op de Dolly te monteren en geeft de Dolly nog meer mogelijkheden voor het vervoer van bagage.
€69,00
Set antilek-banden van Schwalbe. Hiermee voorkomt u eenvoudig het lekrijden van uw Dolly
€48,50

Het merk Dolly Bikes:

“Wat zou het toch mooi zijn als een bakfiets wat anders en meer zou kunnen zijn dan enkel een bruine houten bak op een recht toe recht aan frame. Met een moderner ontwerp, leuke frisse kleuren en een trendy design moet een bakfiets toch veel meer kunnen zijn dan dat!

Dit was jarenlang de gedachte bij het merk Dolly Bikes als ze buiten op straat naar de bakfietsen keken. In 2012 hebben ze de stap gezet om niet alleen maar te blijven denken dat het echt anders en fraaier kan, maar het ook te gaan doen. Dolly was geboren...

Het ontwerp

Het ontwerp van de Dolly maakt van de Dolly in alles een bakfiets zoals ze er nog niet zijn. De Dolly heeft een uniek en origineel design, is trendy, sierlijk en heeft door het materiaal en kleurgebruik zijn eigen herkenbare uitstraling.

Naast het ontwerp van de bakfiets, is ook het kleurgebruik bepalend voor het unieke design van de Dolly. Met de keus uit zes frame kleuren en maar liefst 12 bakkleuren zijn er vele kleurcombi’s mogelijk. Of uw Dolly een stoere, opvallende, zachte of juist een knallende uitstraling moet hebben, u bepaald het!

Hoe dan ook, uw Dolly zal perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl.

1e klas kwaliteit 

Ze beseffen maar al te goed dat een goed en fraai ontwerp enkel het begin is om te komen tot een uitstekende bakfiets. Bij zowel het ontwerp als bij de productie van de Dolly is een hoogwaardige, “best of the class” kwaliteit altijd een vanzelf sprekendheid geweest.

Met dit uitgangspunt in gedachte is ervoor gekozen om de frames en de bakken bij gerenommeerde partners in Nederland te laten produceren, voor het frame wordt een sterke 3-laags poadercoat laksysteem toegepast.

De Dolly’s worden stuk voor stuk met de hand in elkaar gezet in onze werkplaats in Nederland, samen met het gebruik van uitsluitend hoogwaardige onderdelen maken dit de kwaliteit van de Dolly helemaal af. Met de Dolly heeft u dan ook een echt ‘Handmade in Holland’ product in huis waar u van op aan kunt!

Benieuwd?

Kom langs en test jouw favoriete Dolly!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x