De showroom is gesloten van 27 juli t/m 11 augustus. Bestellingen die na 22 juli zijn geplaatst worden vanaf 12 augustus verwerkt.

Deutscher Meister

Sorteer op:

Degelijk uitgevoerde voetbaltafel van Deutsche Meister zonder muntinworp. Wordt geleverd incl. balletjes. Voetbaltafel is uitgevoerd met een uniek kogellager systeem voor nog meer speelplezier.
€1.245,00
Een zwaar solide voetbaltafel en NIET met muntinworp. In het verleden had je geen keus, sinds kort wel.
De Deutsher Meister Luxeline Eiken is het zusje van de Grande Luxe Eiken maar ZONDER MUNTINWORP.
€1.975,00
Professionele Deutsche meister voetbaltafel in een frisse moderne zwarte kleur.
De poppen zijn aangepast in zwart en grijs en ook het speelveld is uitgevoerd in een zachte grijze kleur.
€2.259,00
Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten.
Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.
€879,00
Zwaar solide en degelijke Deutsche Meister voetbaltafel uitgevoerd met blank houten poten met leg levellers.
De Grande Luxe Eiken is uitgerust met een mechanische muntinworp op 0,50 eurocent per spel, maar kan ook op vrij spel worden gezet.
€2.259,00
Het populaire paradepaardje van de Deutscher Meister is vanaf nu ook leverbaar zonder muntinworp!
De Deutsher Meister Luxeline Zwart is het zusje van de Grande Luxe Zwart maar ZONDER MUNTINWORP.
In het bedrijfsleven en op scholen een zeer gewilde voe
€1.985,00
Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten.
Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle.
Uitgevoerd met zwart en witte poppen.
€879,00
Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met stevige houten poten. 16 x 3mm dikke verchroomde stangen uitgevoerd met kogellagers en sterke kunststof oranje en witte voetbalpoppen. De buitenhoeken zijn van aluminium.
€1.249,00

Voetbaltafels van het merk Deutscher Meister staat voor top kwaliteit in voetbaltafels. De Deutscher Meister is dan ook weer helemaal terug, de Koning onder de speeltafels, en nu beschikbaar voor een ieder thuis, op school of in de kroeg. 

In de randstad is de Deutscher Meister de populairste tafel om in de horeca op te spelen. Wij zijn erg blij dat we de volledige collectie van Deutscher Meister weer op voorraad hebben en vooral de Deutscher Meister Grande Luxe, want dat is toch wel een beetje de koning van de voetbaltafels!

De Deutscher Meister werd in de jaren vijftig en zestig vermarkt door Bud Wachter, eerste sergeant bij het US Army, gestationeerd in Duitsland, waar toevallig ook de Deutscher Meister gemaakt werd. Toen hij in 1959 het leger verliet, bleef hij in Duitsland werken bij een Amerikaane firma, en hij kreeg het voor elkaar om voor zijn firma de exclusieve rechten te krijgen van Deutscher Meister om te verkopen aan het amerikaanse leger. Er werd verzonden naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje en Noord Afrika.

Later verkochten ze ook aan de Verenigde Staten. In 10 jaar tijd werden er duizenden tafels verkocht. Bud Wachter heeft nu zijn eigen firma en is van plan een voetbaltafel playhall te openen , telkens met ruim 20 Deutscher Meister voetbaltafel, in New Jersey en California.

Gerelateerde afbeelding

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x