Conge Winther

Sorteren op:

De halve balanceerkogels zijn met zand gevuld. De oppervlakte is ruw, zodat de kinderen niet uitglijden.
€32,95
Een klassieke oefening in een nieuw jasje, voorzien van anti-slip oppervlak.
€44,95
Kunststof stenen in verschillende kleurrijke vormen. Van steen naar steen springen zonder de vloer te raken, zo leert de speler afstand in te schatten en angst te overwinnen om op verschillende vormen te springen.
€95,95
Groot balanceerbord te gebruiken door 1 of 2 kinderen tegelijk. Voorzien van robuuste handvaten met een foamlaag.
€79,95
Stabiele wip voor 3 personen. Maximaal belastbaar tot 3x 50 kg.
Helpt het gevoel van evenwicht en balans te ontwikkelen.
Zithoogte: 23 cm.
€31,95
De roller daagt de motorische vaardigheden van een kind op een progressieve manier uit, van kleine kinderen die hun balans proberen te bewaren met behulp van een hand van een ander kind of een rail, tot oudere kinderen.
€75,00
Met het Robo board oefen je gewichtsverdeling en dynamische balans. Het helpt ook de spiercoördinatie, lichaamsbewustzijn, bewegingskwaliteit en gevoel van ritme en krachtverdeling in de benen te verbeteren.
€60,95
De body Wheel is een opwindende nieuwe fysieke activiteit die is ontworpen om kinderen van alle leeftijden uit te dagen. Zelfs kleine kinderen kunnen het stuur in beweging zetten, wat een uitstekende oefening is om behendigheid, kracht en balans in het li
€145,00
De Body Wheel is een opwindende nieuwe fysieke activiteit die is ontworpen om kinderen van alle leeftijden uit te dagen. Zelfs kleine kinderen kunnen het stuur in beweging zetten en bieden een uitstekende oefening om behendigheid, kracht en balans in het
€129,00
De body Wheel is een opwindende nieuwe fysieke activiteit die is ontworpen om kinderen van alle leeftijden uit te dagen.
€255,00
De roller daagt de motorische vaardigheden van een kind op een progressieve manier uit, van kleine kinderen die hun balans proberen te bewaren met behulp van een hand van een ander kind of een rail, tot oudere kinderen.
€75,00
Jellyfish is een set stapstenen gemaakt van zacht, transparant rubber. Ze kunnen worden gebruikt voor talloze rekenactiviteiten, zoals lopen of springen van de een naar de ander. Door de inzetstukken te plaatsen kunnen diverse activiteiten worden ged...
€69,95
GONGE - creatief leren sinds 1966.

Bij GONGE geloven we dat elk kind uniek is en individuele aandacht verdient om hen te helpen ontwikkelen terwijl ze spelen. Om deze reden zijn onze producten zorgvuldig ontworpen om de fysieke grenzen van kinderen aan te vechten, hun cognitieve vaardigheden te ontwikkelen en sociale interactie aan te moedigen.

Kwaliteit

Kwaliteit gaat over meer dan alleen het gebruik van de beste materialen. Daarom werken we samen met leraren, fysiotherapeuten, industrieel ontwerpers en ingenieurs om ervoor te zorgen dat ontwerp, functionaliteit en een concept dat we 'speelwaarde' noemen, is ingebouwd in alles wat we produceren. Onze producten zijn tijdloos, duurzaam en duurzaam.

Deens ontwerp

Onze selectie stimulerende producten is gemaakt door toonaangevende Deense ontwerpers, die educatieve principes, een prachtig ontwerp, uitstekende kwaliteit en naleving van de hoogste veiligheidsnormen in elk product combineren.

Veiligheid

Naleving van de hoogste veiligheidsnormen is belangrijk voor ons. We testen onze producten voortdurend in overeenstemming met de Europese EN71-, US ASTM 963- en CPSIA-normen. Evenals de inhoud van ftalaten.

fysiek

Gonge inspireert en motiveert kinderen om fysiek actief te zijn. Onze producten zullen kinderen aanmoedigen om te beginnen met balanceren, klimmen, kruipen, springen, stuiteren, draaien, lopen op hun tenen, dansen en fysiek actief zijn op zoveel manieren als de verbeelding en lichaamsfunctie het toelaten.

Gonge-producten kunnen voor alles worden gebruikt, van gratis spelen tot specifieke therapie en gestructureerde training. Kinderen zullen fysieke kracht en motorische vaardigheden ontwikkelen - inclusief gewichtsoverdracht, vertrouwdheid met hoogten, fysieke coördinatie en behendigheid - evenals sensorimotorische vaardigheden zoals een bewustzijn van houding, en een gevoel van aanraking en evenwicht.

We willen kinderen op elk functioneel niveau motiveren en uitdagen om hun zelfvertrouwen en fysieke vaardigheden te ontwikkelen.

sociaal

Lichamelijke activiteit houdt vaak sociale interactie in. Gonge-producten moedigen kinderen aan om deel te nemen aan activiteiten die fysieke en sociale vaardigheden combineren. Kinderen concurreren, racen, spelen een rol en spelen, en dat kunnen ze met behulp van onze producten.

Groepsspel helpt hen om samenwerking en coördinatie te leren, op basis van fysieke interactie. Ze zullen dan leren door de acties van anderen na te volgen - waarschijnlijk onze meest basale manier van leren.

Bij Gonge zijn we blij als we zien dat onze producten worden gebruikt in sociale activiteiten, omdat we geloven dat elk kind het beste fysiek, emotioneel en cognitief ontwikkelt door de reacties van anderen.

Cognitief

Lichaam en geest kunnen niet als gescheiden worden beschouwd. Bij het spelen met Gonge-producten worden fysieke activiteiten en sensaties belangrijk, waardoor kinderen hun cognitieve vaardigheden kunnen verbeteren.

Fundamentele cognitieve functies, zoals geheugen, concentratie, probleemoplossing en ruimtelijke oriëntatie zijn allemaal van vitaal belang voor veel van de fysieke activiteiten geïnspireerd door Gonge. Dit kan alles zijn, van het schatten van de afstand voor een sprong tot het ontwikkelen van nieuwe taalvaardigheden bij het benoemen, sorteren en beschrijven van een fysieke activiteit. En creativiteit wordt gestimuleerd wanneer verbeeldingskracht of nieuwsgierigheid vereist is, evenals wanneer de fysieke activiteit wordt aangedreven door het uitvoeren of het vertellen van verhalen.

Integratie van lichamelijke activiteit met lesgeven is ook erkend als een leermiddel met aanzienlijk motivatiepotentieel, en sensomotorische training verbetert leren door stimulatie van de hersenen.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x