Carqon

Sorteren op:

Welkom Carqon. De ideale bakfiets voor jou en je gezin. De nieuwste bakfiets gemaakt in Nederland welke een nieuwe standaard in kwaliteit en kennis neerzet.
€4.999,00
De Carqon-familie is uitgebreid met een nieuwe telg, de Cruise. de Carqon Cruise is een beloftevolle topper op het gebied van Bakfietsen. De nieuwe bak is gemaakt van EPP schuim.
€4.899,00
De drager zit stevig gemonteerd op het frame met zwevende hangers die – samen met de geveerde voorvork – een groot rijcomfort opleveren.
€149,00
Comfortabel en droog van deur tot deur dankzij de stijlvolle, gestroomlijnde regentent van stevig nylon met waterafstotende PVC-coating.
€199,00
Peuterstoel geschikt voor de Carqon bakfiets
De stoel is vervaardigd van schokabsorberend, waterafstotend materiaal en heeft een isolerende werking.
€105,95
Stijlvol tweezitskussen met traagschuim voor optimaal zitcomfort. Beschikbaar in rood, lichtgrijs en zwart. Het kussen is waterdicht en eenvoudig te bevestigen met klittenband en drukknopen.
€89,00
Met de veelzijdige Carqon Flatbed ben je voortaan op alles voorbereid. Een allrounder met krachtige elektrische Bosch ondersteuning, die transportmogelijkheden biedt voor alles wat je maar kunt voorstellen.
€5.099,00
Handige en stevige Carqon afdekhoes om de bak af te sluiten op elk gewenst moment. De hoes is voorzien van gebogen latten om eventuele neerslag via de zijkanten van de bakfiets af te voeren.
€89,00
Een perfecte aanvulling op de Carqon. De bagagedrager heeft een maximale belasting van 25 kg en creëert een extra plek om een kinderzitje op de bakfiets te installeren.
€89,00

Carqon, de ideale bakfiets voor jouw gezin

Carqon is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op het gebied van design, functionaliteit en technologie.

Nederlands vakmanschap

Carqon is een 100% Nederlands merk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit die een land kenmerkt met een historisch belangrijke fietstraditie. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op het gebied van design, functionaliteit en technologie. Een bakfiets voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Carqon wil deze families de kwaliteit, veiligheid en het comfort bieden om zoveel mogelijk van elkaar te genieten terwijl ze onderweg zijn. Carqon maakt deel uit van de Accell-groep met bekende fietsmerken Batavus, Babboe, Sparta, Koga, Haibike en Winora. Productie en montage vindt plaats bij Accell in Nederland.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x