Carqon

Sorteer op:

Carqon, de nieuwe bakfiets voor jou en je familie. De Carqon voldoet aan de hoogste eisen van veiligheid en betrouwbaarheid. Dat zie je direct terug in de topkwaliteit van de sleutelonderdelen die garant staan voor een veilige rijervaring.
€4.999,00

Carqon, de ideale bakfiets voor jouw gezin

Carqon is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op het gebied van design, functionaliteit en technologie.

Nederlands vakmanschap

Carqon is een 100% Nederlands merk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit die een land kenmerkt met een historisch belangrijke fietstraditie. Het bedrijf is opgericht met de ambitie om een superieure bakfiets te ontwikkelen die een nieuwe standaard zet op het gebied van design, functionaliteit en technologie. Een bakfiets voor ouders die het beste uit hun gezinsleven willen halen. Carqon wil deze families de kwaliteit, veiligheid en het comfort bieden om zoveel mogelijk van elkaar te genieten terwijl ze onderweg zijn. Carqon maakt deel uit van de Accell-groep met bekende fietsmerken Batavus, Babboe, Sparta, Koga, Haibike en Winora. Productie en montage vindt plaats bij Accell in Nederland.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x