Bestway

Sorteer op:

Mistral 488 vierkant. Vierkant framebad van tritech materiaal, grijze liner met mozaiek print aan de binnenzijde. Complete set incl. zandfilterpomp 5,6 m³/u, grondkleed, cover, ladder en afvoerplug.
€945,00
Mooi stevig Bestway Power Steel frame pool van twee verschillende afmetingen.
De Tritech technologie zorgt voor een 3-laags verstevigde polyester liner.
€589,00
Klein zwembadtrapje voor zwembaden tot 76 cm hoog. Deze trap voor in het zwembad bestaat uit twee delen dus is makkelijk op te bergen. Verder heeft dit klein zwembadtrapje 2 x 3 treden. Het RVS frame van dit klein zwembadtrapje is gecoat zodat er gee...
€39,95
Opblaasbare jacuzzi.
Maximaal 2-4 personen passen er in deze opblaasbare spa. De opblaasbare spa is ontworpen met een moderne zwarte buitenkant en een trendy print aan de binnenkant van mozaïek.
€449,00
Jersey 300 is een rond stalen wand bad met zandfilter
€619,00
Opblaasbare jacuzzi Palm Springs is een topper uit de Lay Z Spa serie van Bestway.
Deze opblaasbare jacuzzi is 196 cm doorsnede en 71 cm hoog.
€575,00
Rond zwembad met opblaasrand
€69,95
Mooi stevig Bestway Power Steel frame pool van twee verschillende afmetingen.
De Tritech technologie zorgt voor een 3-laags verstevigde polyester liner.
€719,00
Bestway spa waar 6 personen ruim in kunnen zitten! Deze grote opblaasbare spa is gemaakt van drop-stitch materiaal. Dit is hetzelfde materiaal als waar ook opblaasbare SUBboards van gemaakt zijn. Hierdoor zijn de wanden veel sterker, maar erg smal.
€789,00
De Lay Z Spa Vegas is een ideaal bubbelbad voor spa liefhebbers met een beperkt budget. De Lay Z Spa Vegas biedt dezelfde luxe en comfort als een hardcover spa, maar dan met het gemak van een compact opblaasbad.
€498,00
Luxe Bestway spa kopen? Overweeg ook deze unieke Bestway Hawaii in de donker blauwe uitvoering. De Bestway spa is een ideale keuze om met vrienden heerlijk te ontspannen in het frisse voorjaar én op warme zomeravonden.
€598,00
Jersey 500 is een ovaal stalen wand bad met zandfilter
€979,00
Bestway (Bestway Global Holding) is een producent van allerlei vrijetijdsartikelen en accessoires voor het zwembad en werd opgericht in 1994. 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x