Bergamont

Sorteren op:

Actie
Nieuw in ons assortiment, de Bergamont E-Cargoville. Deze krachtpatser is er voor het vervoer van kinderen of goederen. Uitgerust met de krachtige Bosch Drive Unit Cargo Line zorgt deze elektrische Cargo fiets voor een unieke rijervaring.
€6.199,00 €5.599,00
De kinderbank creëert een veilig en volwaardig kinderzitje voor twee kinderen binnen het laadperron van de E-CARGOVILLE LJ 70. Zitsysteem voor twee kinderen van 1 tot 6 jaar, inclusief 5-punts gordels.
€212,00
Gechikt voor de E-Cargoville van Bergamont. Duurzame box gemaakt van drielaags dwarsgelamineerde bamboe, gemonteerd op een stevig aluminium frame voor bagage of vrachtvervoer. Hoog van kwaliteit, mooi van design.
€405,00
Afneembare regentent met 360-zicht. Het beschermt de inzittenden tegen wind, regen, stof en puin. De grote vensters zorgen voor een panoramisch zicht.
€267,00
Afneembare, waterafstotende hoes die op de bagagebox past.
De Box Cover is een perfect passende beschermhoes voor de Bagagebox en beschermt de binnenkant tegen stof, vuil en regen.
€106,00

WE ARE PART OF THE CHANGE IN MOBILITY
AND HELP SHAPING IT.

Bergamont Leitmotiv

Bergamont is een inspirerend stadsfietsmerk "Rechtstreeks uit St. Pauli", dat creatieve en innovatieve mobiliteitsoplossingen produceert voor duurzamere manieren van transport.

Het is niet belangrijk hoe je eruit ziet, wat je draagt ​​of welke taal je spreekt. De sleutel is wie je echt bent, waar je van gemaakt bent, wat je voelt en of je bij je overtuigingen blijft. St. Pauli is een magneet voor tegenstrijdigheden. Innovatie en traditie, perfectie en improvisatie, voorzichtigheid en passie komen samen om een ​​levendige, hypnotische energie te creëren. Deze creativiteit en energie is wat ons drijft. We denken buiten de kaders, we doen dingen anders, we lijken misschien een beetje ruw aan de randen, maar we zijn altijd oprecht en mogelijk een beetje gek. We blijven altijd bij elkaar, wat er ook gebeurt. We zijn eerlijk, moedig, open en staan ​​voor wat we zeggen en doen. Onze toewijding kent noch de tijd van de dag, noch de tijd van het jaar. Het boeit ons volledig. We zijn toegewijd aan wat we doen. We werken als één, fietsen onder alle omstandigheden, we feesten, lachen, vechten en huilen samen. Onze liefde voor fietsen is grenzeloos. Dit komt op zijn beurt terug in onze producten: ongecompliceerde fietsen. Het is al meer dan 20 jaar zo, en dat zal het altijd blijven. Belofte.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x