School Dirk van Dijk

School Dirk van Dijk

Professionele oplossingen bij Recreatiespeelgoed!

Recreatiespeelgoed is de specialist in professioneel en particulier speelgoed. Kinderopvangcentra, gastouderbureaus, campings en scholen mogen wij dan ook tot onze vaste klantenkring rekenen. Wilt u advies over de aanschaf van speeltoestellen en het plaatsen daarvan neem dan gerust contact op. We bekijken samen met jou wat de beste oplossing is.

 

 

 

Van alle markten voorzien

Dirk van Dijk is een openbare school  in Kampen. Voor hun mooie locatie waren ze opzoek naar een professioneel speeltoestel. Wij hebben een robuust speeltoestel van Hyland geleverd en geplaats. De leerlingen van het Dirk van Dijk kunnen veilig en leerzaam spelen. De school vind het belangrijk dat de kinderen samen gezellig hun activiteiten kunnen doen. 


Speeltoestellen van Hy-land 

Hy-land speeltoestellen zijn gemaakt voor openbare ruimtes. Het zijn niet alleen mooie speeltoestellen, maar ze zijn ook robust. Deze tijdloze speeltoestellen zij n gecertificeerd volgens EN1176. Hy-land maakt gebruikt van hout uit verantwoord beheerde bossen. In deze bossen worden meer bomen geplant dan gekapt.

 

Intresse in een duurzaam speeltoestel?

Bekijk ons assortiment, of neem contact met ons op voor meer informatie!

   • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig