Professionele speeltafels, een geweldige toevoeging voor elke locatie

Professionele speeltafels, een geweldige toevoeging voor elke locatie

Een speeltafel is een geweldige toevoeging voor elke locatie. Denk aan speeltafels op een vereniging bedrijf of een instelling. Speeltafels zoals voetbaltafels, tafeltennistafels, airhockey- en pooltafels worden graag door kinderen en volwassenen gebruikt.

Verschillende soorten speeltafels
Een speeltafell: je doet het gezamenlijk en hebt er urenlang plezier van. Zo heb je een tafelvoetbaltafel, bij dit tafel spel staan twee spelers tegenover elkaar en moeten zij proberen om het balletje in elkaars voetbaldoel te schieten. Net zo leuk als een tafelvoetbaltafel is een airhockeytafel. De bedoeling van een airhockeytafel is dat de tegenstanders hun doel verdedigen met hun airhockey pushers. De puck wordt met de pushers zeer snel heen en weer geketst. De tennistafel is een speeltafel waar iedereen gek op is. Nog een pluspunt van de tennistafel is dat je het met een groepje kunt doen waardoor iedereen van de speeltafel kan genieten. En als laatst de pooltafel, de pooltafel heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden doordat er verschillende spel varianten mogelijk zijn.
U kunt bij ons ook terecht voor een compleet assortiment betonnen tafeltennistafels, picknicksets, speltafels en banken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Geschikt voor openbaar gebruik zoals scholen, campings en parken. Alle tafels uit één stuk gegoten.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen
Als je een speeltafel wilt kopen, meet dan eerst of de tafel bij de ruimte past en of er genoeg ruimte is om te spelen. Ook moet je kijken of de speeltafel geplaatst kan worden op de plek die je voor ogen hebt. Vooral als de speeltafel op een hogere verdieping of in de kelder moet worden geplaatst, kunnen trappen vanwege de grootte van de speeltafel voor problemen zorgen. Dit is vooral het geval bij airhockeytafels, tafeltennistafels en pooltafels.

Assortiment bij Recreatiespeelgoed
Ons assortiment speeltafels bestaat onder andere uit voetbaltafels, pooltafels en airhockeytafels. Deze speeltoestellen zijn afkomstig van de fabrikanten Garlando, Heblad Deutscher Meister, FAS of Heemskerk Sport. Recreatiespeelgoed is een officieel erkende dealer waardoor u dus speeltafels van hoge kwaliteit aanschaft. Recreatiespeelgoed vindt het belangrijk dat kinderen en volwassenen samen kunnen spelen.



  • Ontzorgen
  • Duurzaam & Kwaliteit
  • Beste prijs & Service
  • Transparant & Laagdrempelig