Bakfietsen Vogue en Troy

Sorteren op:

Actie
De Troy E-Bike Special is zeer luxe moderne elektrische bakfiets met stalen frame en krachtige achterwielmotor.
In de kleur zwart/bruin of zwart/zwart. Het nieuwe model Troy e-bakfiets versie 2021.
€1.949,00 €1.849,00
Actie
Het nieuwste model 2020! De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor. Compleet met regentent in de kleur zwart/bruin. Direct uit voorraad leverbaar!
€2.649,00 €2.589,00
Actie
De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm). Direct uit voorraad leverbaar!
€2.649,00 €2.589,00
Actie
De Vogue Carry 3 noemen we ook wel de Vogue Carry Deluxe. Deze stijlvolle e-bakfiets beschikt over alle eigenschappen waar jij naar zoekt.
€2.649,00 €2.579,00
Actie
De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm). Actieprijs
€2.649,00 €2.579,00
Actie
De Troy elektrische bakfiets is een zeer luxe moderne elektrische bakfiets met stalen frame en krachtige achterwielmotor. In de kleur zwart/zwart.
€1.899,00 €1.849,00
Actie
Bakfiets met elektrische ondersteuning in beperkte oplage verkrijgbaar. Deze mooie nieuwe bakfiets kun je nu testen in ons bakfiets experience center in Kampen. Actieprijs
€2.299,00 €2.179,00
Deze set van 2 zwarte bakfietskussen geeft jouw Vogue Carry driewiel bakfiets bakfiets een luxe uitstraling.
Jouw kleintjes zitten lekker zacht op dit bakfietskussentje en de gordels kun je gewoon om doen.
Mooie lederlook, hoge kwaliteit.
€66,50
Actie
Topmodel elektrische bakfiets in de kleur zwart. Deze e-bakfiets is uitermate geschikt voor het vervoeren van onze kinderen, terwijl jij als bestuurder geniet van comfortabele trapondersteuning.
€3.099,00 €2.899,00
Actie
Dit nieuwe topmodel van Vogue is een luxe moderne elektrische bakfiets met een Aluminium frame en een krachtige middenmotor.
€3.099,00 €2.879,00
Actie
De Vogue Superior 3 is een betaalbare e-bakfiets met voldoende ruimte om je kinderen eenvoudig te vervoeren. De effectieve trapondersteuning zorgt ervoor dat je een extra duwtje in de rug krijgt. Nieuw in de kleur zwart.
€2.299,00 €2.179,00
Actie
De Vogue Superior tweewieler e-bakfiets. Nieuw in ons assortiment.
€2.299,00 €2.159,00

Voordelen van een elektrische bakfiets van Vogue-Troy

De elektrische bakfiets wordt steeds meer gezien. En dat is ook niet gek, want een bakfiets met trapondersteuning heeft heel veel voordelen. Je neemt gemakkelijk al je spullen mee en er is ruimte genoeg voor de kinderen. Je kunt moeiteloos lange afstanden fietsen en daarbij maakt het niet uit hoeveel bagage of kinderen je meeneemt. Door de trapondersteuning fiets je zelfs in heuvelachtig gebied gemakkelijk. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of even snel naar de stad, met de (elektrische) bakfiets van Vogue, Troy of Zonix kom je overal.

Kwaliteit (elektrische) bakfiets voor de beste prijs

Dat een (elektrische) bakfiets duur is, is al lang niet meer van deze tijd. Bij Recreatiespeelgoed vind je namelijk de beste (elektrische) bakfiets voor de laagste prijs! Zo heb je al een (elektrische) bakfiets voor de prijs van een gewone bakfiets. Veiligheid en kwaliteit staat bij Keiler voorop. Want je vervoert immers je dierbaarste bezit in jouw bakfiets. Om de veiligheid en kwaliteit van onze bakfietsen te garanderen, worden alle fietsen grondig getest en allemaal in Nederland geassembleerd. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan.

Welke (elektrische) bakfiets kies jij? De vraag is nu; welke bakfiets met trapondersteuning past het beste bij jou en je gezin? Wij helpen je graag met deze keuze. Waar ga je de bakfiets bijvoorbeeld voor gebruiken? Heb je veel ruimte nodig, of juist iets minder? Kies je voor een driewieler bakfiets of juist voor een tweewieler bakfiets? Iedereen is verschillend en daar hebben wij onze elektrische bakfietsen op afgestemd. Zo weten we zeker dat wij een bakfiets hebben die bij jouw manier van leven past. Kies je bijvoorbeeld voor een driewieler bakfiets zoals de Vogue E-Bike Carry of de Troy E-bike? Dan is je fiets je altijd stabiel en hoef je niet bang te zijn dat je omvalt. Op een tweewieler bakfiets, zoals de Vogue E-Bike Carry Tweewiel, ben je wendbaar en fiets je eigenlijk net als op een gewone fiets.Wat je keuze ook gaat worden, een ding is zeker; met de (elektrische) bakfietsen van Recreatiespeelgoed, fiets je moeiteloos overal naartoe.

Kom kijken, kom testen, kom ervaren. Bij ons altijd meer dan 12 (elektrische) bakfietsen en transportfietsen gepresenteerd. 

We helpen u graag. Wilt u meer informatie over dit model of een ander model en merk? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x