Bakfietsen Vogue en Troy

Sorteer op:

Op deze compacte, wendbare bakfiets met 2 wielen slalom je met gemak langs de auto’s om je kids van en naar school of opvang te rijden.
De stevige standaard zorgt ervoor dat je zorgeloos je kids in- en uit kunt laden.
€889,00
De Troy E-Bike Special is zeer luxe moderne elektrische bakfiets met stalen frame en krachtige achterwielmotor. In de kleur zwart/bruin of zwart/zwart.
Per direct leverbaar. Voorraad actie. Nu tijdelijk met extra accessoires ter waarde van 58 euro.
€1.599,00
Nieuw in ons assortiment. Deze mooie tweewieler, de Vogue Carry.
De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm).
€2.149,00
Actie
De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm).
Nu tijdelijk met extra korting.
€2.349,00 €2.185,00
De Vogue Carry is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm).
€2.149,00

Voordelen van een elektrische bakfiets van Vogue-Troy

De elektrische bakfiets wordt steeds meer gezien. En dat is ook niet gek, want een bakfiets met trapondersteuning heeft heel veel voordelen. Je neemt gemakkelijk al je spullen mee en er is ruimte genoeg voor de kinderen. Je kunt moeiteloos lange afstanden fietsen en daarbij maakt het niet uit hoeveel bagage of kinderen je meeneemt. Door de trapondersteuning fiets je zelfs in heuvelachtig gebied gemakkelijk. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of even snel naar de stad, met de (elektrische) bakfiets van Vogue, Troy of Zonix kom je overal.

Kwaliteit (elektrische) bakfiets voor de beste prijs

Dat een (elektrische) bakfiets duur is, is al lang niet meer van deze tijd. Bij Recreatiespeelgoed vind je namelijk de beste (elektrische) bakfiets voor de laagste prijs! Zo heb je al een (elektrische) bakfiets voor de prijs van een gewone bakfiets. Veiligheid en kwaliteit staat bij Keiler voorop. Want je vervoert immers je dierbaarste bezit in jouw bakfiets. Om de veiligheid en kwaliteit van onze bakfietsen te garanderen, worden alle fietsen grondig getest en allemaal in Nederland geassembleerd. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan.

Welke (elektrische) bakfiets kies jij? De vraag is nu; welke bakfiets met trapondersteuning past het beste bij jou en je gezin? Wij helpen je graag met deze keuze. Waar ga je de bakfiets bijvoorbeeld voor gebruiken? Heb je veel ruimte nodig, of juist iets minder? Kies je voor een driewieler bakfiets of juist voor een tweewieler bakfiets? Iedereen is verschillend en daar hebben wij onze elektrische bakfietsen op afgestemd. Zo weten we zeker dat wij een bakfiets hebben die bij jouw manier van leven past. Kies je bijvoorbeeld voor een driewieler bakfiets zoals de Vogue E-Bike Carry of de Troy E-bike? Dan is je fiets je altijd stabiel en hoef je niet bang te zijn dat je omvalt. Op een tweewieler bakfiets, zoals de Vogue E-Bike Carry Tweewiel, ben je wendbaar en fiets je eigenlijk net als op een gewone fiets.Wat je keuze ook gaat worden, een ding is zeker; met de (elektrische) bakfietsen van Recreatiespeelgoed, fiets je moeiteloos overal naartoe.

Kom kijken, kom testen, kom ervaren. Bij ons altijd meer dan 12 (elektrische) bakfietsen en transportfietsen gepresenteerd. 

We helpen u graag. Wilt u meer informatie over dit model of een ander model en merk? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

 
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x