Bakfietsen Cangoo

Sorteer op:

De Cangoo Cityhopper bakfiets is dé oplossing voor steden met fileleed!
Op deze compacte, wendbare bakfiets met 2 wielen slalom je met gemak langs de auto’s om je kids van en naar school of opvang te rijden.
€1.239,00
De Cab Paris Elektrisch bakfiets op twee wielen is dé oplossing om eenvoudig je kids naar de opvang te brengen door de drukte in de stad naar school of opvang.
En vervolgens bijvoorbeeld weer snel naar kantoor.
€1.529,00
Actie
De Cangoo Tour elektrisch is een hippe bakfiets met 3 wielen en een ruime bak waar zo 4 kleintjes in kunnen zitten. Met de Shimano Tourney 6-speed versnelling én de elektrische ondersteuning zoef je door weer en wind en over de lastigste terreinen.
€1.799,00 €1.659,00
Actie
Een stevige, comfortabele bakfiets met drie wielen, in een hip design – dat is de Cangoo Travel E.
Met lekker veel ruimte voor wel 4 kids of een berg bagage.
€1.899,00 €1.739,00
De Cangoo Scoobi E met wielmotor is een lekker eigenwijze, luxe bakfiets met 3 wielen en elektrische trapondersteuning.
Deze bakfiets is een lust voor het oog en zo veilig als maar mogelijk.
€2.089,00
De Cangoo Cityhopper E met middenmotor is een luxe bakfiets met 2 wielen en elektrische trapondersteuning. Deze bakfiets is mooi om te zien en zo veilig als maar mogelijk.
De Cangoo Cityhopper E heeft extra veel ruimte in de bak.
€2.449,00

De bakfietsen van Cangoo zijn leverbaar in elektrisch en niet elektrisch.

Kies je voor een tweewieler of een driewieler?

Hieronder lees je de verschillen tussen de twee modellen.

Tweewielbakfiets

Een tweewielbakfiets, zoals de Cangoo Downtown, Downtown Plus of Cityhopper, is geschikt voor twee en maximaal drie kinderen en is prettig bij dagelijks gebruik en langere afstanden. Dit komt omdat twee wielen minder rolweerstand hebben dan driewielers en je minder kinderen/ bagage kan meenemen in de bak omdat deze kleiner van formaat is. Om een baby mee te nemen, kan je een bankje verwijden en daar een speciaal voor de bakfiets gemaakte Maxi Cosi drager installeren, of een baby- of peuterschaal plaatsen. Natuurlijk is het mogelijk om ook nog een kind mee te nemen in een kinderstoel op de bagagedrager.

Een langere afstand fietsen met een tweewielbakfiets is prettiger, omdat het fietsen op een tweewielbakfiets erg lijkt op een gewone fiets en deze daarnaast beter wendbaar is dan een driewielbakfiets. Tweewielbakfietsen zoals de Cangoo Downtown, Downtown Plus of Cityhopper nemen minder ruimte in op de weg en in de schuur waardoor het stallen eenvoudiger is en je makkelijker laveert door het verkeer heen.

+ De tweewielbakfiets is makkelijker om op te fietsen, hij lijkt erg op een gewone fiets
+ De tweewielbakfiets is smaller waardoor hij eenvoudiger te stallen is in de schuur of op straat.
De tweewielbakfiets moet in bedwang worden gehouden voor het stoplicht.

Driewielbakfiets

Heb je minimaal 2 kinderen? Dan adviseren wij een Cangoo bakfiets met drie wielen, zoals de Cangoo Max, Groovy E of Scoobi Elektrisch met wielmotor of middenmotor. Deze bakfietsen hebben flink veel ruimte voor kinderen, er gaan met gemak 4 kinderen op de bankjes mee, en bagage zoals boodschappen. Een baby kan ook gemakkelijk mee in een speciaal voor de bakfiets gemaakte Maxi Cosi drager of baby- of peuterschaal, en de driewielbakfiets geeft iets meer beschutting dan een tweewielbakfiets. Een driewielbakfiets is erg stabiel, doordat hij op drie banden rust. Je kinderen kunnen bij wijze van spreken trampoline springen in de bakfiets en de bakfiets rijdt gewoon door. Sta je voor een stoplicht? Dan kan je lekker op het zadel blijven zitten en eenvoudig de bakfiets in bedwang houden met de rem. Wil je een drempel over? Zorg dan dat je je bakfiets zo recht mogelijk over de drempel heen rijdt, zo blijft de bakfiets zo horizontaal mogelijk.

Bij wat langere afstanden merk je wel dat deze driewielbakfiets wat zwaarder is en drie wielen voor iets meer wrijving met de weg zorgt. Maar deze bakfietsen stukken lichter dan de varianten van een aantal jaren geleden, tegenwoordig zitten er betere assen in en lichtschakelende versnellingen. Daardoor kan je prima langere afstanden fietsen, als dit toch iets te zwaar is, dan heb je genoeg keuze uit verschillende Cangoo bakfietsen in ons assortiment met elektrische trapondersteuning. Deze bakfietsen zijn herkenbaar aan de letter E in de naam.

Als laatste voordeel is dat de driewielbakfiets een hogere regenhuig heeft dan de tweewieler. Dit zorgt er voor dat je kinderen wat langer in de bakfiets mee kunnen.

+ De driewielbakfiets is stabieler omdat hij twee wielen op de voorzijde heeft
+ Er kunnen meer kinderen en bagage mee omdat de bak groter is.
De tweewielbakfiets is wat lastiger te stallen door zijn breedte.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens bij ons op bezoek en maak kennis met het merk Cangoo. Kom kijken, kom testen, kom ervaren.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x