Bakfiets van Bakfiets.nl tweewieler

Sorteren op:

De CargoBike Short lijkt het meeste op de oorspronkelijke Bakfiets.nl.
De CargoBikes zijn gebruiksvriendelijke bakfietsen.
Ze zijn zeer wendbaar en licht te besturen.
€1.435,00
De CargoBike Cruiser Short is een vintage versie van de classic uitvoering.
Verschillen Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte brede spatborden, Brooks leren zadel en handvatten.
€1.699,00
Actie
De CargoBike Cruiser Long heeft een retro vintage look. Voorzien van in kleur gelakte, bredere spatborden, retro koplamp en witte brede banden. Een achterdrager is optioneel. Vanaf nu verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren.
€1.969,00 €1.739,00
De CargoBike Classic Long is de verlengde versie van de CargoBike Short.
De CargoBikes zijn gebruiksvriendelijke bakfietsen. Ze zijn zeer wendbaar en licht te besturen.
Ook hebben ze een lage instap en het zwaartepunt ligt dicht bij de grond.
€1.789,00
De CargoBike Classic Short lijkt het meeste op de oorspronkelijke bakfiets.nl. Eenvoudig bestuurbaar, met een bak dicht bij de grond, zodat kinderen makkelijk in kunnen stappen. Met de unieke 4 punts standaard staat hij stevig op de grond. De magnetisch s
€3.269,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. De CargoBikes zijn gebruiks-vriendelijke bakfietsen. Ze zijn zeer wendbaar en licht te besturen. Ook hebben ze een lage instap en het zwaartepunt ligt dicht bij de grond.
€3.319,00
De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De CargoBikes zijn gebruiksvriendelijke bakfietsen die voor absoluut fietsplezier zorgen.
€3.349,00
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. Leverbaar in vijf kleuren. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond.
€3.649,00
De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmotor, aluminium profiel bak met trampoline stof is dit model licht en super stijf.
€3.929,00

Bij Bakfiets.nl kunt u niet alleen voor bakfietsen terecht.Het bedrijf (Azor) beschikt over een breed assortiment fietsen voor dames en heren en kinderen. Wat te denken aan een opvouwbare tandem. Ook hebben ze veel verschillende accessoires voor ieder model fiets. Daarnaast een groot assortiment aan fietsen welke zeer geschikt zijn om in te zetten voor de verhuur op bijvoorbeeld een camping of bij een zorginstelling. 

De wielen zelf gespaakt, iets wat bijna niet meer in Nederland gebeurd. Hierdoor is de kwaliteit van deze bakfietsen zo groot. 

De tweewielbakfiets Cargo Bike Lang is de meest verkochte bakfiets in Nederland. 

Het assortiment bakfietsen van Bakfiets.nl:

  • Cargo Bike Short
  • Cargo Bike Long
  • Cargo Trike
  • Cargo Bike Airo
  • Cargo Bike Business

Recreatiespeelgoed is premium dealer. Dit betekent dat je voor het gehele assortiment van Bakfiets.nl bij ons terecht kan.

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x